Nieuws

23 september CD Presentatie van Born to Love

Vanmiddag worden er 2 maar hopelijk 3 cd’s gepresenteerd. 
Simone Awhina en Pieter Nanne hebben een prachtige CD opgenomen met nummers over de liefde. Van gepassioneerd verlangen naar onbekende paden. Als geen ander zijn Simone en Pieter in staat de essentie van liefde te vertolken. Dankzij pakkende teksten, prachtige melodieën, maar bovenal de bijzondere muzikale chemie tussen deze twee mensen, weten zij de luisteraar te raken. Slechts één stem en zes snaren beroeren de kern van ieder lied. Een gevarieerd repertoire dat ademloos blijft boeien.

Happinez noemde Simone’s stem een healing stem. Haar CD Transformation met helende klanken voor het lichaam, de geest en de ziel is inmiddels uitverkocht en daarom heeft Simone een nieuwe CD opgenomen.

Pieter Nanne is op dit moment druk bezig met het opnemen van zijn nieuwe CD en hoopt deze ook te presenteren. Een CD met prachtige melodieën gevoelig gespeeld op een manier zoals alleen Pieter dat kan.

Auteur Lisette Thooft vult het geheel aan als gastspreker.

Het belooft een bijzondere middag te worden waarbij nummers van alle drie cd’s ten gehore gebracht worden. Na afloop kun je gezamenlijk genieten van een heerlijk maaltijd bestaande uit 2 soorten vegetarische lasagna, brood en salade voor € 22,50 pp incl. wijn en sapjes en koffie of thee als afsluiter. Reserveren noodzakelijk

CD presentatie is vrij entree. Reserveren gewenst.  Meer informatie of reserveren: www.ophodenpijl    of  ln.ljipnedohpo@ofni of 015 380 18 40

Kun je de 23ste niet dan is het ook mogelijk om de cd presentatie op 29 september in Limmen bij te wonen. Meer informatie vind je hieronder.

Uitnodiging_Born_to_Love_3_email.jpg