Simone Awhina in Concert

Klankconcerten Simone & Yme

Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning, verstjlling en heling. Een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen, Chinese gongs en gevoelige songs en helende klanken van Simone en haar man Yme. 

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou. 

Yme beschikt over een diepe wijsheid. In zijn aanwezigheid kun je ontspannen. Zijn diepe, volle stem klinkt als een didgeridoo en in de manier waarop hij de gong en de klankschalen bespeeld klinkt de klank van het universum door.

Door intense levenservaringen werd Simone uitgenodigd om de weg naar binnen te maken en een diepere verbinding met haar essentie te ervaren. Zij is een kanaal van licht en liefde en haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel en versterken de verbinding met jouw bron. Het ontroert en verstild. Happinez noemde het een healingvoice.

“Dank voor de prachtige energie, de stroom van het hart, zo puur, zo zuiver, zo fijn.”


Simone in concert“Een licht, een poort van vrede, onvoorwaardelijke liefde en eenheid daalde neer in de zaal en die ontroerde en ontroerde en ontroerde.”

Doormiddel van mooie toepasselijke muziek en songs, inspirerende teksten, intuïtieve klanken, klankschalen  nemen Simone en de muzikanten je mee naar binnen. Even niets moeten, je overgeven aan de muziek, de klanken en de verstilling. 

“Haar stem is door engelen gedragen.”

“I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly.” Byron Katie

“Simone has a beautiful voice that touched me deeply.” Manose, fluitist Deva Premal

Ga voor data concerten naar de Agenda.

 

 

Huiskamer concert

Simone komt met liefde een klank- of zangconcert voor jouw gasten geven. Al mogelijk vanaf 6 personen.

Wil je meer weten, neem dan even contact op 06 27145269 of moc.anihwaenomis@ofni

Boeken

U kunt Simone ook boeken voor een concert, huiskamerconcert, gastoptreden, "muzikale lezing" of workshop.

 

Simone_Awhina__Pieter_Nanne_kl.jpg

Simone met gitarist Pieter Nanne

P__S_zon_2_kl.jpg

tijdens het Ik ga op reis concert

concert2kl.jpg

in Enschede

concert1kl.jpg