Gastenboek

Lees de reacties of

Schrijf een berichtType de letters en cijfers uit het plaatje over.
Captcha Code

Click the image to see another captcha.


Reacties

Je boek is ui/ dicht
Ik moet even terug naar de realiteit van hier en nu.
Je geeft energie,liefde en een ander begrip van tijd door.
Heel veel dank dank
Lieve groet

Geplaatst door Maria von Faber op

ik sluit mijn boek
met gemengde gevoelens
fantastisch
om even deelgenoot
te mogen zijn
van het leven
van een onbekende vrouw
haar pelgrimstocht
naar santiago de compostela
ongeoefend
in 32 dagen
mijn oog viel
toevallig
op dit boek
of toch geen toeval
haar zoektocht
naar haar werkelijke zelf
haar verdriet
haar pijn
haar angst
haar verwachtingen
haar verlangens
deelt ze met mij
wat een bron
van inspiratie
herkenning
bijzondere ontmoetingen
leven in het nu
zie de wonderen
om je heen
ze zijn er
het maakt me
nieuwsgierig
hoe zou het mij vergaan
tijdens zo'n tocht
ga ik zoiets
nog ervaren
in mijn leven
vertrouwen
alles komt
op zijn tijd
dank je wel simone
dat jij een lichtje
op mijn pad bracht

Geplaatst door jenny op

Ik heb enorm genoten van je boek. Ik heb het ondertussen al aan heel wat vrienden aangeraden.
Dankjewel voor de mooie inzichten die ik mocht ontvangen tijdens het lezen van je boek.
Ik kijk uit naar een 2de boek.

Geplaatst door jeannine op

Je boek net gelezen en jammer dat ik het zo snel uitheb, maar ja het was ook zou boeiend. Wat bijzonder dat ik je heb mogen leren kennen, ik zou je graag een engeltje van liefde willen sturen als ik je lievelingssteen of je sterrenbeeld weet.
Blijf bijzonder!

Geplaatst door Maria op

Mijn concert vanmiddag in Schipluiden. Prachtige stem. Ik vind je klankgeluiden (d.w.z. geen woorden) nog mooier dan je liedjes.. Zou wel ook graag eens je rauwe klank willen horen. Liedjes zijn nu vooral gericht op de schoonheid en zuiverheid van je stem (en die is prachtig). De gong was ook prachtig en heel diepgaand. Ben blij dat ik er bij was.
Voorstel voor liedjes.:
1. Ik hou van mij - Harry Jekkers;
2. Be your own best friend - Ad VanderVeen.(Amerikaan, geen Nederlander).

Warme groet, Hans Pater

Geplaatst door Hans Pater op

Hoi Simone en Yme,

Gisteren waren mijn collega Miriam en ik te gast bij jullie om samen met nog 13 anderen de stiltedag door te brengen. Ik wilde jullie nogmaals bedanken voor de waardevolle ervaring. Ik vond t een zeer gevarieerde en inspirerende dag. Vooral de woorden: "je kunt er iets van vinden of je kunt er niks van vinden" hoop ik nog vaak te kunnen toepassen in het dagelijkse leven.... liefs, Monique

Geplaatst door Monique van Kuipers op

Lieve Simone, dank je voor je inspirerende woorden, wijsheid en openheid wat ik ook gebruik op mijn levenspad. Veel liefs Janna

Geplaatst door Janna op

Lieve Simone,
Ik heb genoten van je boek. Nog nooit heb ik een pelgrimsroute gelopen. Toch herkende ik me soms in je inzichten. Ze werden weer opgefrist. Ook heb je me inspiratie gegeven. Dankjewel daarvoor.

Liefs,

Ellen

Geplaatst door Ellen op

hoi lieve Simone,

mijn zus en ik hebben zo een heerlijke middag gehad en waren heel blij om mee te gaan met de stilte wandeling van 10km door de prachtige duinen van Egmond aan Zee. Voor en na de wandeling in het kapelletje zitten in rust en stilte en dwars door de stilte heen jouw zang, dat was echt zo waanzinnig mooi!!!!

Dank jullie wel, Simone en Yme. nu ga ik echt beseffen hoe sterk de stilte kan zijn in een wereld van zoveel geluiden..... niets is sterker dan de stilte, waar Stef bos ook al over zong.

lieve groetjes
pauline en Jolande Dukker

Geplaatst door Pauline Dukker op

Simone, prachtige verwoording van je beleving van je eigen camino op je website.

Geplaatst door Nick op

Ik ben in jouw reisverslag "ik ga op reis en laat achter"aan het lezen, en lees het liefste de hele dag door. Heel veel waardevolle tips voor mijn wandeling in mijn leven.

Geplaatst door Marion Evers op

Op 2 november heb ik Simone in middelburg gezien, gehoord, gevoeld. Ik heb haar boek gekocht en ik kon niet meer stoppen met lezen: zo bezielend en boeiend en inspirerend.
Het lied Ave Marie van Simone is prachtig!
Ik zie hoe zij straalt, zichzelf is. Dat wil ik ook.

Geplaatst door Ineke uiterwasl op

Hallo Simone,

ik kreeg jouw gegevens van Sonja Zierke, ze was enorm enthousiast over het stilteweekend dat je kortgeleden hebt georganiseerd. Zelf heb ik een praktijk in voetreflexologie, aromatherapie, Indian Head Massage en tenen lezen. Ik ben van plan je boek te kopen, de site spreekt me enorm aan. Zelf hoop ik ook eens aan zo'n weekend mee te kunnen doen en ik zal jou ook zeker aanbevelen bij mensen die behoefte hebben aan de stilte. Alle goeds, een warme groet van Anita Heijnen

Geplaatst door Anita Heijnen op

Hallo Simone,

ik kreeg jouw gegevens van Sonja Zierke, ze was enorm enthousiast over het stilteweekend dat je kortgeleden hebt georganiseerd. Zelf heb ik een praktijk in voetreflexologie, aromatherapie, Indian Head Massage en tenen lezen. Ik ben van plan je boek te kopen, de site spreekt me enorm aan. Zelf hoop ik ook eens aan zo'n weekend mee te kunnen doen en ik zal jou ook zeker aanbevelen bij mensen die behoefte hebben aan de stilte. Alle goeds, een warme groet van Anita Heijnen

Geplaatst door Anita Heijnen op

Lieve Simone,

Ik ben nu bezig met het fotoboek van onze trouwdag (10 mei 2013). Ik zag de foto's van toen je ons toezong, prachtig! We hebben ontzettend genoten van je optreden! Dankjewel! Mocht je de foto's willen ontvangen, mail me gerust.

Liefs Nadine

Geplaatst door Nadine op

Hallo Simone,
Ik wil je vertellen dat ik deze week je boek, ik ga op reis en laat achter, in een adem heb uitgelezen. Een zeer inspireerde boek en ook zo herkenbaar. Dankjewel voor je verhaal.
Lieve groet
Joke van veen uit Limmen

Geplaatst door Joke van veen op

hello beautiful lady.....it had been many years since I personally heard you sing like an angel,when you suddenly walked towards me singing, that was a magic moment I shall never forget.How are you dear and .....do you remember me....warm hug in loving light, Lelie.

Geplaatst door Lelie op

Lieve Simone,
Dank je wel voor je inspirerende, ontroerende leiding in de liefde/stilte wandeling van gisteren. Dank je voor je stem en lied op de mooiste plaatsen op de mooiste tijd.
Dikke kus van ons ! Hoije !

Geplaatst door Nico& Riet Aretz op

Beste Simone,
In Trouw het artikel gelezen over "stiltewandeling". In de loop van de jaren ben ik van de stilte gaan genieten en geeft me veel energie. Ben eigenlijk een "onrustig en druk type" maar de stilte heeft mij veranderd. Heb vanuit Nederland ook naar Santiago (in etappes) gelopen en heeft mijn leven ook "op zijn kop gezet" in positieve zin.
groet
Jan Veltman

Geplaatst door Jan Veltman op

Lieve Simone,

Ook ik heb een leven gehad in New Zealand (het Noorder Eiland). Zes jaar lang met manlief. Toch hebben ook wij moeten besluiten om terug te keren naar het Kikkerland. Soms gebeuren er van die dingen in je leven waarop je geen vat hebt. Maar alles gebeurt voor een reden zeg ik altijd. Ik heb genoten van je boek. Het was net of ik bepaalde momenten gewoon echt beleefde en dan te bedenken dat ik nog nooit de Camino heb gelopen. Staat wel op mijn lijstje hoor. Het lijkt me echt fantastisch! Ik vond het heel bijzonder om je op deze manier te leren kennen. Bedankt voor dit mooie persoonlijke en inspirerende verhaal

Lieve groet,
Ada Veenman

Geplaatst door Ada Veenman op

Genoten vanmiddag! Door Simone aangemoedigd om in het NU te zijn. Niet te hoeven praten, maar wel mogen genieten van een fijne, stille wandeling met gezelschap onder haar leiding. Aanrader!

Geplaatst door Monique den Boer op

Diep geroerd ben ik door het lied dat je zong tijdens de radio uitzending op 1 april. Voor mij was dat een pelgrimstocht op zich. Dank daarvoor... Lieve groet, Yvonne

Geplaatst door Yvonne op

Beste Simone,
Heb je boek net in 1 adem uitgelezen.
Je bent een bijzondere vrouw kwam steeds meer in mij boven.
en vooral dat het kind in jou in tact is gebleven. Zo is jouw manier van beleven heel open en ook oorspronkelijk. Ben astroloog en probeer al jaren het astrojargon los te laten en gewoon weer puur te beleven, jouw boek helpt me daarbij....
Veel goeds....
Karel

Geplaatst door Karel op

Als groot Herman van Veen fan heb ik met tranen van geluk en ontroering in mijn ogen jouw versie van 'Hoe dikwijls' beleefd.
In zo'n schitterende omgeving als 'Op Hodenpijl' en met jullie Liefde over om uit gestrooid, hoe kan een mens zich beter wapenen tegen de kou?

Geplaatst door Rob op

Een fantastisch boek dat heel veel stof tot nadenken geeft. Ik heb met je meegereisd ! Succès !

Geplaatst door Lilianne VAN HEVELE op

Lieve Simone,

Het eerste bericht van 2013!! Wat hebben we genoten van het concert three of a kind, afgelopen zondag in De Beun. Het was weer kippenvel. je bent een heerlijke inspiratie om met veel liefde door het leven te gaan, en te blijven lachen....ook als je valt over de geluids installatie!
We hopen nog heel wat keertjes van jouw geweldig mooie concerten te genieten!

Veel Liefs en tot gauw,

Jolande

Geplaatst door Jolande Dukker ( Once Again Heiloo !! ) op

Hallo Simone,
Dank voor de nieuwsbrief waarmee je me erg nieuwsgierig maakt naar de klankavond. Wanneer kunnen we je weer eens in Enschede of omgeving beluisteren e.d. De hoes van je nieuwe cd ziet er prachtig uit en wat ik gehoort heb klok ook zo.
Hoe is het met jullie "kleine". Zien we daar ook een foto van op de site binnenkort???
Hopelijk snel tot ziens, warme groet
Nileen

Geplaatst door Nileen op

hallo simone,
vanavond had ik je voor het eerst gezien in heerhugowaard, mijn buurman vroeg of ik mee wilde , ik was ondersteboven van jou muziek en zag,, teksten die mij heel erg raakten, twee teksten helemaal, ik ben sinds vorig jaar gescheiden en een moeilijke periode achter de rug maar door jou en je liedjes ben ik na gaan denken over het leven,, en als iemand mij stil krijgt tijdens een concert is heel knap,, nou jij kreeg dat voor elkaar, prachtig heb ik het gevonden en erg genoten, wie weet zie ik je weer snel wnat het was voor herhaling vatbaar,, lieve simone erg bedankt voor deze mooie avond,,

Geplaatst door renate op

lieve simone, totaal onverwacht was voor mij en oom leo uit de usa de presentatie van je nieuwste cd's in op hodenpijl zondag j.l. ik was vanaf de eerste klank van je stem ontroerd en zat op het puntje van mijn stoel te genieten van zoveel schoons. zag yme aan de knoppen en hoe hij liefdevol naar jou keek. twee gelukkige mensen: dat doet goed. nu draai ik je liederen en klanken thuis. het kerstconcert staat al in mijn agenda en je boek koop ik ook nog een keer. groet yme en pieter en voor jou (weer) een dikke kus van maja

Geplaatst door maja twilt op

lieve Simone, omdat ik zo van je cd home geniet even op je site gekeken. wat fijn dat je de liefde hebt gevonden, ze straalt van jullie af op de mooie foto's. dank je voor je spontane knuffel na de lezing van Paul Ferrini in Schipluiden. jouw onverwachte aanwezigheid maakte mijn middag nog mooier. dank je wel en tot een volgende keer! liefs, Anneke

Geplaatst door Anneke op

Dag lief en mooi mens Simone,

Dankjewel voor het mooie boek dat je hebt geschreven. Ik ga op reis en laat achter heeft me diep geraakt, ik leefde erg met je mee tijdens het lezen, heb gelachen en gehuild. En je hebt me aan het denken gezet; ik ben al best wel spiritueel en mediteer dagelijks, maar toch gaat de tijd snel en kan ik bewuster leven; ik ga nog eens goed nadenken (en voelen!) wat mij blijmaakt in het leven en ik hoop ook ooit De Liefde te vinden zoals jij bij Yme hebt gevonden. Ik gun het je zo. En mezelf ook :-). Ik heb net ook je stem gehoord, prachtig, zo warm en diep! Ik ga je CD bestellen.

Lieve groet,
Natasja

Geplaatst door Natasja op

Hallo Simone,

Ik ben vorige week bij je optreden in De Pianokamer geweest. En wat heb ik genoten. Van het spel van Frank en Marcel, maar zeker ook van jou/jouw stem. De combi en keus van jullie klanken was werkelijk schitterend en heeft me menig maal zeer onroerd. Dankjewel voor deze heerlijke avond!! Ik kom zeker vaker naar je luisteren. Tot een volgende keer!
Sjoerdtje

Geplaatst door Sjoerdtje op

Hallo Simone,
wat een geweldig boek over je pelgrimstocht. Ik heb nog werkelijk nooit gehuild om een boek maar heb dat nu wel verschillende keren gedaan! Wat was er verschrikkelijk veel herkenbaar. Ik herken in je karakter, wat je bezighoudt etc. zo ontzettend veel. We hebben veel gemeen.
Veel liefde en wijsheid gewenst.
Elisia

Geplaatst door elisia hubers op

Hoi Simone,

Je optreden afgelopen donderdag in de Hofboerderij in Wateringen, was fantastisch. Wat 'n vrouw, wat 'n stem, wat 'n Caminoverhaal en wat 'n sfeer. Je CD 'Home' is erg mooi. Dank dat je zowel m'n boek, als de CD wilde signeren. Tot gauw bij je concert 'Ode aan de Liefde'. Groet, Jan

Geplaatst door Jan Reijsbergen op

Dag Simone,

Vanavond voor het eerst je site bezocht. Een bijzondere ontmoeting.
Daarom onderstaand gedicht, niet van mijzelf, maar toch.

Wat je achterlaat
Wat je achterlaat
Een begaanbaar pad
Voor de volgende reiziger

Wat je achterlaat
De aarzeling bij het inslaan
Van een nieuwe weg

Wat je achterlaat
Loopt je voortdurend
Voor de voeten

Wat je achterlaat
Maakt dat je vertrekt
Elke dag opnieuw

Wat je achterlaat
Neem je mee
Draag je bij je.

Van: Herman Verweij
Uit: Een voetreis naar Rome

Met vriendelijke groet,

Jaap

Geplaatst door Jaap op

mooie blog over "connecting" met dieren, in jouw geval met een paard.
Ik ben heel visueel ingesteld, dus in gedachten loopt er een filmpje mee met de tekst....en ik kan daarom jouw verliefdheid helemaal begrijpen.

Geplaatst door Sandra op

Hoi Simone,
Ik heb net je boek uit en heb al lezend meegewandeld. Wat een bijzondere ervaring. Ik zal deze mooie tocht ook ooit gaan maken, maar nu nog even niet. Ik kom graag een keer naar je luisteren en ben reuze benieuwd naar die mooie stem waar iedereen het over had tijdens jouw tocht!!
lieve groet, Mieke

Geplaatst door Mieke de Vriend op

Beste Simone,
Bedankt voor je mooie boek. Ik heb ervan genoten, mede doordat mijn man en ik naar Santiago gefiets zijn, was er ook herkenning. De wens is er om de tocht ook te gaan lopen. Je boekt heeft mij ook geraakt op spiritueel gebied.
Op je site naar je muziek geluisterd, prachtig! Ga de CD Journey through my soul bestellen.
Nogmaals dank en een gelukkig en gezond 2012 toegewenst.
Hartelijke groeten, Nelleke

Geplaatst door Nelleke op

via wat omwegen op jouw website terecht gekomen. een mooi welkomstwoord doet mij meer info opzoeken op de site... en wat vind ik daar allemaal voor moois. Ik luisterde naar je stem, en ondanks dat achter mij op de tv een hysterische stem van een hyper cabaretier te horen is ben ik even in een vacuum terwijl ik naar het liedje luister.. " you are so beautiful" . Dan lees ik je blog ...en merk ik dat ik een boost krijg van jouw verhaal over hoe je tot het lopen van de tocht der tochten kwam. Ook bij mij is de gedachte aan SdC vaker binnengesijpeld maar denk dat ik dat als vrouw alleen misschien beter niet kan doen, daarbij ook helemaal niet getraind in lange afstandslopen ... heb ik vanallerlei "excuses" om het maar weer uit mijn systeem te bannen. Hmmm.. toeval ?? het is 1 januari 2012...het begin van een nieuw jaar ,het begin van..... ?????

groetjes uit limburg
Sandra

Geplaatst door sandra op

Heb, voor ik emigreerde naar Canada, van mijn beste vriendin jouw CD Journey through my soul meegekregen.
Ook ik verloor mijn partner, en ben nu opnieuw gelukkig met mijn huidige man. Het luisteren naar jouw muziek was een ware revelatie...het leek mijn eigen levensgeschiedenis....heb er ook heel veel troost in gevonden en kan er uren naar luisteren terwijl ik de mooiste Mandalas creeer.
Dank je wel voor je prachtige stem en de emotie die je erin kunt voelen!!!
Groeten uit PEI Canada

Geplaatst door Dina Blot op

Simone, Ellen, Pieter en Yme,

het was een prachtig concert vanmiddag in De Beun. Echt genieten, een heerlijke reis zonder heel ver op stap te hoeven gaan.......
Dank jullie wel!!! Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2012!!!

Els en Hans Romeyn,
Heiloo

Geplaatst door Hans Romeyn op

Hi Simone
Ben net begonnen in je boek en vind ik hem nu al helemaal geweldig. Heb hem twee vrienden cadeau gedaan die van de zomer 100km gelopen hebben voor een goed doel en met hun loop ik ook al jaren de vierdaagse van Nijmegen. Dus nu ff geleend van één van hun en zij waren er ook helemaal gek van....willen deze tocht ook ooit gaan lopen.
Hartstikke bedankt alvast voor dit mooie verhaal....zal hem vast in één ruk uitlezen.
Lieve groetjes Linda

Geplaatst door Linda op

Lieve Simone, ik heb genoten van je prachtige zang tijdens de dienst voor Allerzielen in de Pancratiuskerk te Castricum. Wat heb je je stem prachtig ontwikkeld sinds we elkaar hebben ontmoet bij een stemworkshop van Chris James, en ik een concert in Hoorn van je hebt bijgewoond en daar je eerste CD "Journey through my soul" hebt aangeschaft. Helaas kon ik je vanwege de grote drukte in de Pancratiuskerk - ik zocht oogcontact met je tijdens je zingen - net niet meer persoonlijk kunnen begroeten en bedanken, daarom nu op deze wijze! Liefs, Ria Hopman

Geplaatst door Ria Hopman op

Hallo Simone.

Toeval bestaat niet. Ik ben je boek aan het lezen over je zoektocht naar jezelf tijdens je reis naar Santiago de Compostella.
Ik herken zoveel dingen en ben toch daar nooit geweest maar maak de reis in mezelf.
Het is zo boeiend om jouw boek te lezen lekker als ik in bed lig voor het slapen , zacht muziekje aan en ik geniet.
Heb nu net je zang gehoord op youtube en wat heb jij een bijzondere stem. Zo warm en zo spiritueel.

Ga door met je mooie zang en je weg hier op Aarde. je zult nog vele mensen met die stem en dat schrijven een weg naar heling wijzen.

hartelijke groet
Nel

Geplaatst door Nel op

9-10-2011 Pianokamer Spierdijk

Zoals je vertelde dat de ambitie om Celine Dion te evenaren niet meer aan de orde was heeft natuurlijk met een ander gevoel te maken.
Maar ik vind dat Celine niet aan jou kan tippen, maar aan Barbra Streisand moet je nog werken haha.
Je hebt mooi gezongen en je kwam bij mij binnen.
gr. Peter ik zat gisteren vooraan

Geplaatst door Peter van Roon op

Lieve Simone en Yme
wat hebben jullie ons weer een onvergetelijk concert voorgetoverd
wij hebben erg genoten en gaan ook genieten van de DVD en de CD die we gekocht hebben wij zijn een enorme fan van je zangtalent Simone en hopen nog heel vaak naar 1 van je concerten te komen en natuurlijk luisteren we thuis regelmatig naar je CD's
je boek vond ik (joke) geweldig en denk er vaak aan temeer omdat wij zelf ook de reis naar Compostella mochten maken
groeten en succes met alles wat je doet Dick en Joke

Geplaatst door Dick en Joke Voskamp op

Hoi Simone,

Vanuit de nieuwsbrief die ik vandaag binnen kreeg een kijkje op je site genomen. Natuurlijk gelezen over je liefde en nu ook je man. Geweldig.
En ik wil je natuurlijk ook melden hoe mooi Sedona is. We hebben mooie gezien. En je heb gelijk de Church is echt heel bijzonder.
Ik hoop je te zien op je concert in Spierdijk. Groeten van Marina

Geplaatst door Marina op

Hallo Simone,

Ik heb genoten van je prachtige boek!
En wat leuk dat je getrouwd bent!
Gefeliciteerd!

Groeten van Mirjam

Geplaatst door Mirjam Kreuk-Timm op

Simone, ik heb zojuist je boek gelezen en voel zo veel herkenning. Voel dat ook ik duidelijk op weg ben om mijzelf te (her)vinden, te accepteren, te vergeven en vooral lief te hebben. Bedankt voor dit kado. Ik kijk er naar uit je te ontmoetten tijdens een workshop die ik wil gaan volgen.
Lieve groet,
Carolien

Geplaatst door Carolien op

Hoi Simone en Yme

Wat leuk dat ik weer een email kreeg.
Op jullie trouwdag heb ik vaak aan jullie gedacht, wat fijn dat het is geworden waar jullie op gehoopt hadden.
Maar nog leuker dat jullie het album met iedereen willen delen.
Ik heb er heel erg van genoten. Ook van je boek heb ik veel plezier gehad.Ik ga stoppen anders wordt het veel te lang.
ik kom zeker nog een keer langs met een workshop of een lezing.
Lieve Groetjes Maaikekw73

Geplaatst door Maaike Derlagen op

Lieve Simone en Yme,

proficiat met jullie huwelijk, ik wens jullie al het geluk van de wereld toe. dat jullie lang van elkaar mogen genieten.
Aan de foto's te zien was het mooi weer die dag, leuke foto's van een onvergetelijke dag.
Dank voor het mooie boek dat je hebt geschreven Simone.

Tot de volgende keer,
liefs Linda Weel

Geplaatst door Linda Weel op

lieve Simone,

Van harte gefeliciteerd met je huwelijk, ik heb de foto's bekeken.
Je straalt, je bent gelukkig, dat is je van harte gegund.
Een groet aan Yme, ook namens Henk,
Dolly

Geplaatst door Dolly op

Dag Simone én Yme,

Ik zocht informatie over jullie activiteiten en stuitte daarbij op teksten en foto's van jullie huwelijk. Ik voelde wel enige schroom om zoiets intiems en persoonlijks te gaan lezen en zien. Ik heb het toch gedaan en ben er stil van. Zo puur en liefdevol, en dat met de "wereld" willen delen, prachtig. Zo respectvol naar elkaar, ongelooflijk maar waar.

Dan een vraag aan jullie beiden. Ik hoopte in jullie programma een workshop in Prismare in Enschede eind 2011 te vinden. Tot mijn grote teleurstelling staat er nog niets ingepland. Kunnen jullie me hierover meer vertellen? Mag ik een reactie ontvangen? Al vast hartelijk dank. Vriendelijke groet, Jet 11-08-2011

Geplaatst door Jet Muller op

Inspirerende Simone,

Dankzij jou gaat onze droom eindelijk in vervulling, in Maart vertrekken mijn moeder en ik vanaf St Jean p de p te voet naar S de C. Je boek was zo geweldig ! We waren allebei zo enthousiast dat we de week erop vrij gevraagd hebben van ons werk..

Thanks !!

Geplaatst door Ellie op

lieve Simone,

ik heb je boek gelezen over je tocht naar SdeC en naar jezelf. De reis naar mijzelf, daar ben ik volop mee bezig, naar SdeC lopen gaat helaas niet daar ik dialyse-afhankelijk ben. Ook dat is zoals het is, al had ik graag een stukje met je mee gelopen, en ik spreek wel spaans! Besos,

Geplaatst door willemijntje op

Ik heb net je boek uitgelezen, dank je wel voor een schitterende leeservaring! Ik heb veel geleerd van jouw reis en ga voor mijzelf een aantal dingen veranderen. Jouw boek is een cadeautje op mijn pad, dank je wel, lieve groetjes Mireille

Geplaatst door Mireille op

Hoi Simone,
Had al meer van jou gehoord>>je zang wel te verstaan. Maar ben nu in je boek bezig. Nog maar in het begin, maar het pakt me echt. Zo herkenbaar dat iets soms niet kan lopen, terwijl je zo'n talent bezit. Inderdaad dan kun je wel eens bedenken, laat het maar wezen allemaal....ik ga weer lekker achter de kassa bij de HEMA. Eerlijk gezegd denk dat je er wel aardig wat van gaat verkopen. Het leest zeer makkelijk weg. Jij komt er wel hoor, jij had dit even nodig om er sterker uit te gaan komen. En ooit ga ik deze ook lopen.........als mijn meiden uitgevlogen zijn. En misschien is een cursus Frans ook nog wel makkelijk om achter de hand te hebben.
Kijkje op mijn site: www.stellalichtwerker.nl

Geplaatst door Stella op

Simone,
In 1 adem gelezen, het boek!
Ik hoop ooit ook al die lessen te leren over hoe ik het leven onbevangen zonder angsten en oordelen, vooral genietend kan beleven!
Groet
Nanda

Geplaatst door nanda op

Dag Simone,
Ik heb het verslag van jouw reis naar jezelf en SdC in één ruk uitgelezen. Wat een heerlijk en inspirerend verhaal. Dankjewel daarvoor.
Jouw boek helpt mij om nog beter bewust te ervaren dat ik goed ben zoals ik ben. Dat ik er mag zijn. En om ook op die manier om te gaan met de mensen om mij heen.
Ik ervaar het als een grote zegen van alles wat ik heb meegemaakt dat ik steeds minder oordeel. Het maakt me opener en milder en dat herkende ik zeer in jouw verhaal.
Het boek ga ik nu nog een keer lezen en dan gewapend met een gele
markeerstift...:)
Last but not least wens ik jou nog heel veel geluk samen met jouw Yme; heb het goed samen!
Warme groet,
Herma

Geplaatst door Herma op

hallo simone

mooie nieuwe site heb je lekker overzichtelijk.Ben blij dat je nieuwe album nu ook te koop is .Ziet er goed uit en de stukken die ik heb gehoord bezorgde me weer kippenvel.Volgende ga ik hem bestellen.
Verder mooie foto,s van je trouwdag zo te zien hebben jullie onzetend genoten .Ik wens jullie dan ook al het goede samen en een mooie toekomst.Ik zie je dit jaar wel weer bij een concert of klankavond.

groeten rene van drimmelen.

Geplaatst door rene van drimmelen op

Lieve Simone,

dat je o.a. rust hebt gevonden is dus ook duidelijk terug te zien in deze nieuwe website...Pràchtig!
Dikke kus, Annet

Geplaatst door Annet op

Lieve Simone ,
gisteren in Op Hoden Pijl bij je optrede geweest , ik heb echt enorm genoten , zingen kan volgens mij niet mooier dan dit , je zorgde voor een hemel op aarde , je hebt een prachtige uitstraling , ik heb je boek en cd gekocht en vertelde dat ik in 2000 de camino heb gelopen , verder was ik nog za van slag dat ik vergat mijzelf voor te stellen , sorry , maarrrrr je heb er een fan bij dus tot snel en groeten , kees maree .

Geplaatst door kees maree op

Hi,
Ik heb geroerd door je mooie boek, ik ga op reis,
Het geeft me veel inspiratie,
Bedankt, Kees

Geplaatst door Kees op

Simone en Yme,

5 juni jl. was voor jullie een onvergetelijke dag, dat jullie beiden in de nabije
toekomst datgene mogen beleven waarvan je de afgelopen jaren alleen
maar hebt mogen dromen, het ga jullie goed en tot ziens in Liessel
Groetjes vanuit Zuidoost-Brabant.
Jo Gruijters (commissielid regio Zuidoost-Brabant)

Geplaatst door Jo Gruijters op