Gastenboek

Hieronder vind u een aantal reacties op mijn boeken en workshops. 


 

Simone en Yme, 

5 juni jl. was voor jullie een onvergetelijke dag, dat jullie beiden in de nabije toekomst datgene mogen beleven waarvan je de afgelopen jaren alleen maar hebt mogen dromen, het ga jullie goed en tot ziens in Liessel

Groetjes vanuit Zuidoost-Brabant.

Jo Gruijters (commissielid regio Zuidoost-Brabant)


 

Hoi Simone,

Had al meer van jou gehoord>>je zang wel te verstaan. Maar ben nu in je boek bezig. Nog maar in het begin, maar het pakt me echt. Zo herkenbaar dat iets soms niet kan lopen, terwijl je zo'n talent bezit. Inderdaad dan kun je wel eens bedenken, laat het maar wezen allemaal....ik ga weer lekker achter de kassa bij de HEMA. Eerlijk gezegd denk dat je er wel aardig wat van gaat verkopen. Het leest zeer makkelijk weg. Jij komt er wel hoor, jij had dit even nodig om er sterker uit te gaan komen. En ooit ga ik deze ook lopen.........als mijn meiden uitgevlogen zijn. En misschien is een cursus Frans ook nog wel makkelijk om achter de hand te hebben.

Kijkje op mijn site: www.stellalichtwerker.nl


 

Hi, 

Ik heb geroerd door je mooie boek, ik ga op reis,

Het geeft me veel inspiratie,

Bedankt, Kees


 

Lieve Simone ,

gisteren in Op Hoden Pijl bij je optrede geweest , ik heb echt enorm genoten , zingen kan volgens mij niet mooier dan dit , je zorgde voor een hemel op aarde , je hebt een prachtige uitstraling , ik heb  je boek en cd gekocht en vertelde dat ik  in 2000 de camino heb gelopen , verder was ik nog za van slag dat ik vergat mijzelf voor te stellen , sorry , maarrrrr je heb er een fan bij dus tot snel en groeten , kees maree .


 

Lieve Simone,

 

dat je o.a. rust hebt gevonden is dus ook duidelijk terug te zien in deze nieuwe website...Pràchtig!

Dikke kus, Annet


 

hallo simone 

 

mooie nieuwe  site heb je lekker overzichtelijk.Ben blij dat je nieuwe album nu ook te koop is .Ziet er goed uit en de stukken die ik heb gehoord bezorgde me weer kippenvel.Volgende ga ik hem bestellen.

Verder mooie foto,s van je trouwdag zo te zien hebben jullie onzetend genoten .Ik  wens jullie dan ook al het goede samen en een mooie toekomst.Ik zie je dit jaar wel weer bij een concert of klankavond.

 

groeten rene van drimmelen.


 

Dag Simone,

Ik heb het verslag van jouw reis naar jezelf en SdC in één ruk uitgelezen. Wat een heerlijk en inspirerend verhaal. Dankjewel daarvoor. 

Jouw boek helpt mij om nog beter bewust te ervaren dat ik goed ben zoals ik ben. Dat ik er mag zijn. En om ook op die manier om te gaan met de mensen om mij heen. 

Ik ervaar het als een grote zegen van alles wat ik heb meegemaakt dat ik steeds minder oordeel. Het maakt me opener en milder en dat herkende ik zeer in jouw verhaal.

Het boek ga ik nu nog een keer lezen en dan gewapend met een gele 

markeerstift...:)

Last but not least wens ik jou nog heel veel geluk samen met jouw Yme; heb het goed samen!

Warme groet,

Herma


 

Simone,

In 1 adem gelezen, het boek!

Ik hoop ooit ook al die lessen te leren over hoe ik het leven onbevangen zonder angsten en oordelen, vooral genietend kan beleven!

Groet

Nanda


 

Ik heb net je boek uitgelezen, dank je wel voor een schitterende leeservaring! Ik heb veel geleerd van jouw reis en ga voor mijzelf een aantal dingen veranderen. Jouw boek is een cadeautje op mijn pad, dank je wel, lieve groetjes Mireille


 

lieve Simone,

 

ik heb je boek gelezen over je tocht naar SdeC en naar jezelf. De reis naar mijzelf, daar ben ik volop mee bezig, naar SdeC lopen gaat helaas niet daar ik dialyse-afhankelijk ben. Ook dat is zoals het is, al had ik graag een stukje met je mee gelopen, en ik spreek wel spaans! Besos,


 

Inspirerende Simone,

 

Dankzij jou gaat onze droom eindelijk in vervulling, in Maart vertrekken mijn moeder en ik vanaf St Jean p de p te voet naar S de C. Je boek was zo geweldig ! We waren allebei zo enthousiast dat we de week erop vrij gevraagd hebben van ons werk..

 

Thanks !!


 

Dag Simone én Yme,

 

Ik zocht informatie over jullie activiteiten en stuitte daarbij op teksten en foto's van jullie huwelijk. Ik voelde wel enige schroom om zoiets intiems en persoonlijks te gaan lezen en zien. Ik heb het toch gedaan en ben er stil van. Zo puur en liefdevol, en dat met de "wereld" willen delen, prachtig. Zo respectvol naar elkaar, ongelooflijk maar waar.

 

Dan een vraag aan jullie beiden. Ik hoopte in jullie programma een workshop in Prismare in Enschede eind 2011 te vinden. Tot mijn grote teleurstelling staat er nog niets ingepland. Kunnen jullie me hierover meer vertellen? Mag ik een reactie ontvangen? Al vast hartelijk dank. Vriendelijke groet,  Jet 11-08-2011


 

lieve Simone,

 

Van harte gefeliciteerd met je huwelijk, ik heb de foto's bekeken.

Je straalt, je bent gelukkig, dat is je van harte gegund.

Een groet aan Yme, ook namens Henk,

Dolly


 

Lieve Simone en Yme,

 

proficiat met jullie huwelijk, ik wens jullie al het geluk van de wereld toe. dat jullie lang van elkaar mogen genieten.

Aan de foto's te zien was het mooi weer die dag, leuke foto's van een onvergetelijke dag.

Dank voor het mooie boek dat je hebt geschreven Simone.

 

Tot de volgende keer,

liefs Linda Weel


 

Hoi Simone en Yme

 

Wat leuk dat ik weer een email kreeg.

Op jullie trouwdag heb ik  vaak aan jullie gedacht, wat fijn dat het is geworden waar jullie op gehoopt hadden.

Maar nog leuker dat jullie het album met iedereen willen delen.

Ik heb er heel erg van genoten. Ook van je boek heb ik veel plezier gehad.Ik ga stoppen anders wordt het veel te lang.

ik kom zeker nog een keer langs met een workshop of een lezing.

Lieve Groetjes Maaikekw73


 

Simone, ik heb zojuist je boek gelezen en voel zo veel herkenning. Voel dat ook ik duidelijk op weg ben om mijzelf te (her)vinden, te accepteren, te vergeven en vooral lief te hebben. Bedankt voor dit kado. Ik kijk er naar uit je te ontmoetten tijdens een workshop die ik wil gaan volgen. 

Lieve groet,

Carolien


 

Hallo Simone,

 

Ik heb genoten van je prachtige boek!

En wat leuk dat je getrouwd bent!

Gefeliciteerd!

 

Groeten van Mirjam


 

Hoi Simone,

 

Vanuit de nieuwsbrief die ik vandaag binnen kreeg een kijkje op je site genomen. Natuurlijk gelezen over je liefde en nu ook je man. Geweldig.

En ik wil je natuurlijk ook melden hoe mooi Sedona is. We hebben mooie gezien. En je heb gelijk de Church is echt heel bijzonder.

Ik hoop je te zien op je concert in Spierdijk. Groeten van Marina


 

Lieve Simone en Yme

wat hebben jullie ons weer een onvergetelijk concert voorgetoverd 

wij hebben erg genoten en gaan ook genieten van de DVD en de CD die we gekocht hebben wij zijn een enorme fan van je zangtalent Simone en hopen nog heel vaak naar 1 van je concerten te komen en natuurlijk luisteren we thuis regelmatig naar je CD's 

je boek vond ik (joke) geweldig en denk er vaak aan temeer omdat wij zelf ook de reis naar Compostella mochten maken 

                                        groeten en succes met alles wat je doet Dick en Joke


 

9-10-2011  Pianokamer Spierdijk

 

Zoals je vertelde dat de ambitie om Celine Dion te evenaren niet meer aan de orde was heeft natuurlijk met een ander gevoel te maken.

 Maar ik vind dat Celine niet aan jou kan tippen, maar aan Barbra Streisand moet je nog werken haha.

 Je hebt mooi gezongen en je kwam bij mij binnen.

 gr. Peter ik zat gisteren vooraan


 

Hallo Simone.

 

Toeval bestaat niet. Ik ben je boek aan het lezen over je zoektocht naar jezelf  tijdens je reis naar Santiago de Compostella.

Ik herken zoveel dingen en ben toch daar nooit geweest maar maak de reis in mezelf.

Het is zo boeiend om jouw boek te lezen lekker als ik in bed lig voor het slapen , zacht muziekje aan en ik geniet.

Heb nu net je zang gehoord op youtube en wat heb jij een bijzondere stem. Zo warm en zo spiritueel.

 

Ga door met je mooie zang en je weg hier op Aarde. je zult nog vele mensen met die stem en dat schrijven een weg naar heling wijzen.

 

hartelijke groet

Nel


 

Lieve Simone, ik heb genoten van je prachtige zang tijdens de dienst voor Allerzielen in de Pancratiuskerk te Castricum. Wat heb je je stem prachtig ontwikkeld sinds we elkaar hebben ontmoet bij een stemworkshop van Chris James, en ik een concert in Hoorn van je hebt bijgewoond en daar je eerste CD "Journey through my soul" hebt aangeschaft. Helaas kon ik je vanwege de grote drukte in de Pancratiuskerk - ik zocht oogcontact met je tijdens je zingen - net niet meer persoonlijk kunnen begroeten en bedanken, daarom nu op deze wijze! Liefs, Ria Hopman


 

Hi Simone

Ben net begonnen in je boek en vind ik hem nu al helemaal geweldig.  Heb hem twee vrienden cadeau gedaan die van de zomer 100km gelopen hebben voor een goed doel en met hun loop ik ook al jaren de vierdaagse van Nijmegen.  Dus nu ff geleend van één van hun en zij waren er ook helemaal gek van....willen deze tocht ook ooit gaan lopen.

Hartstikke bedankt alvast voor dit mooie verhaal....zal hem vast in één ruk uitlezen.

Lieve groetjes Linda


 

Simone, Ellen, Pieter en Yme,

 

het was een prachtig concert vanmiddag in De Beun. Echt genieten, een heerlijke reis zonder heel ver op stap te hoeven gaan.......

Dank jullie wel!!! Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2012!!!

 

Els en Hans Romeyn,

Heiloo


 

Heb, voor ik emigreerde naar Canada, van mijn beste vriendin jouw CD Journey through my soul meegekregen.

Ook ik verloor mijn partner, en ben  nu opnieuw gelukkig met mijn huidige man. Het luisteren naar jouw muziek was een ware revelatie...het leek mijn eigen levensgeschiedenis....heb er ook heel veel troost in gevonden en kan er uren naar luisteren terwijl ik de mooiste Mandalas creeer.

Dank je wel voor je prachtige stem en de emotie die je erin kunt voelen!!!

Groeten uit PEI Canada


 

via wat omwegen op jouw website terecht gekomen. een mooi welkomstwoord doet mij meer info opzoeken op de site... en wat vind ik daar allemaal voor moois.  Ik luisterde naar je stem, en ondanks dat achter mij op de tv een hysterische stem van een hyper cabaretier te horen is ben ik even in een vacuum terwijl ik naar het liedje luister.. " you are so beautiful" . Dan lees ik je blog ...en merk ik dat ik een boost krijg van jouw verhaal over hoe je tot  het lopen van de tocht der tochten kwam. Ook bij mij is de gedachte aan SdC vaker binnengesijpeld maar denk dat ik dat als vrouw alleen misschien beter niet kan doen, daarbij ook helemaal niet getraind in lange afstandslopen ... heb ik vanallerlei "excuses" om het maar weer uit mijn systeem te bannen. Hmmm.. toeval ?? het is  1 januari 2012...het begin van een nieuw jaar ,het begin van.....  ????? 

 

groetjes uit limburg

Sandra


 

Beste Simone,

Bedankt voor je mooie boek. Ik heb ervan genoten, mede doordat mijn man en ik naar Santiago gefiets zijn, was er ook herkenning. De wens is er om de tocht ook te gaan lopen. Je boekt heeft mij ook geraakt op spiritueel gebied. 

Op je site naar je muziek geluisterd, prachtig! Ga de CD Journey through my soul bestellen. 

Nogmaals dank en een gelukkig en gezond 2012 toegewenst.

Hartelijke groeten, Nelleke


 

Hoi Simone,

Ik heb net je boek uit en heb al lezend meegewandeld. Wat een bijzondere ervaring. Ik zal deze mooie tocht ook ooit gaan maken, maar nu nog even niet. Ik kom graag een keer naar je luisteren en ben reuze benieuwd naar die mooie stem waar iedereen het over had tijdens jouw tocht!!

lieve groet, Mieke


 

mooie blog over "connecting"  met dieren, in jouw geval met een paard. 

Ik ben heel visueel ingesteld, dus in gedachten loopt er een filmpje mee met de tekst....en ik kan daarom jouw verliefdheid helemaal begrijpen.


 

Dag Simone,

 

Vanavond voor het eerst je site bezocht. Een bijzondere ontmoeting.

Daarom onderstaand gedicht, niet van mijzelf, maar toch.

 

 Wat je achterlaat

Wat je achterlaat

Een begaanbaar pad

Voor de volgende reiziger

 

Wat je achterlaat 

De aarzeling bij het inslaan

Van een nieuwe weg

 

Wat je achterlaat

Loopt je voortdurend

Voor de voeten

 

Wat je achterlaat

Maakt dat je vertrekt

Elke dag opnieuw

 

Wat je achterlaat

Neem je mee

Draag je bij je.

 

Van: Herman Verweij

Uit: Een voetreis naar Rome

 

Met vriendelijke groet,

 

Jaap


 

Hoi Simone,

 

Je optreden afgelopen donderdag in de Hofboerderij in Wateringen, was fantastisch. Wat 'n vrouw, wat 'n stem, wat 'n Caminoverhaal en wat 'n sfeer. Je CD 'Home' is erg mooi. Dank dat je zowel m'n boek, als de CD wilde signeren. Tot gauw bij je concert 'Ode aan de Liefde'. Groet, Jan


 

Hallo Simone, 

wat een geweldig boek over je pelgrimstocht. Ik heb nog werkelijk nooit gehuild om een boek maar heb dat nu wel verschillende keren gedaan! Wat was er verschrikkelijk veel herkenbaar. Ik herken in je karakter, wat je bezighoudt etc. zo ontzettend veel. We hebben veel gemeen. 

Veel liefde en wijsheid gewenst.

Elisia


 

Hallo Simone,

 

Ik ben vorige week bij je optreden in De Pianokamer geweest. En wat heb ik genoten. Van het spel van Frank en Marcel, maar zeker ook van jou/jouw stem. De combi en keus van jullie klanken was werkelijk schitterend en heeft me menig maal zeer onroerd. Dankjewel voor deze heerlijke avond!! Ik kom zeker vaker naar je luisteren. Tot een volgende keer!

Sjoerdtje


 

Dag lief en mooi mens Simone,

 

Dankjewel voor het mooie boek dat je hebt geschreven. Ik ga op reis en laat achter heeft me diep geraakt, ik leefde erg met je mee tijdens het lezen, heb gelachen en gehuild. En je hebt me aan het denken gezet; ik ben al best wel spiritueel en mediteer dagelijks, maar toch gaat de tijd snel en kan ik bewuster leven; ik ga nog eens goed nadenken (en voelen!) wat mij blijmaakt in het leven en ik hoop ook ooit De Liefde te vinden zoals jij bij Yme hebt gevonden. Ik gun het je zo. En mezelf ook :-). Ik heb net ook je stem gehoord, prachtig, zo warm en diep! Ik ga je CD bestellen.

 

Lieve groet,

Natasja


 

lieve Simone, omdat ik zo van je cd home geniet even op je site gekeken. wat fijn dat je de liefde hebt gevonden, ze straalt van jullie af op de mooie foto's. dank je voor je spontane knuffel na de lezing van Paul Ferrini in Schipluiden. jouw onverwachte aanwezigheid maakte mijn middag nog mooier. dank je wel en tot een volgende keer! liefs, Anneke

lieve simone, totaal onverwacht was voor mij en oom leo uit de usa de presentatie van je nieuwste cd's in op hodenpijl zondag j.l. ik was vanaf de eerste klank van je stem ontroerd en zat op het puntje van mijn stoel te genieten van zoveel schoons. zag yme aan de knoppen en hoe hij liefdevol naar jou keek. twee gelukkige mensen: dat doet goed. nu draai ik je liederen en klanken thuis. het kerstconcert staat al in mijn agenda en je boek koop ik ook nog een keer. groet yme en pieter en voor jou (weer) een dikke kus van maja


 

hallo simone,

vanavond had ik je voor het eerst gezien in heerhugowaard, mijn buurman vroeg of ik mee wilde , ik was ondersteboven van jou muziek en zag,, teksten die mij heel erg raakten, twee teksten helemaal, ik ben sinds vorig jaar gescheiden en een moeilijke periode achter de rug maar door jou en je liedjes ben ik na gaan denken over het leven,, en als iemand mij stil krijgt tijdens een concert is heel knap,, nou jij kreeg dat voor elkaar, prachtig heb ik het gevonden en erg genoten, wie weet zie ik je weer snel wnat het was voor herhaling vatbaar,, lieve simone erg bedankt voor deze mooie avond,,


 

Hallo Simone,

Dank voor de nieuwsbrief waarmee je me erg nieuwsgierig maakt naar de klankavond. Wanneer kunnen we je weer eens in Enschede of omgeving beluisteren e.d.  De hoes van je nieuwe cd ziet er prachtig uit en wat ik gehoort heb klok ook zo. 

Hoe is het met jullie "kleine". Zien we daar ook een foto van op de site binnenkort???

Hopelijk snel tot ziens, warme groet

Nileen


 

Lieve Simone,

 

Het eerste bericht van 2013!! Wat hebben we genoten van het concert three of a kind, afgelopen zondag in De Beun. Het was weer kippenvel. je bent een heerlijke inspiratie om met veel liefde  door het leven te gaan, en te blijven lachen....ook als je valt over de geluids installatie! 

We hopen nog heel wat keertjes van jouw geweldig mooie concerten te genieten!

 

Veel Liefs en tot gauw,

 

Jolande


 

Een fantastisch boek dat heel veel stof tot nadenken geeft. Ik heb met je meegereisd ! Succès !


 

Als groot Herman van Veen fan heb ik met tranen van geluk en ontroering in mijn ogen jouw versie van 'Hoe dikwijls' beleefd.

In zo'n schitterende omgeving als 'Op Hodenpijl' en met jullie Liefde over om uit gestrooid, hoe kan een mens zich beter wapenen tegen de kou?


 

Beste Simone,

Heb je boek net in 1 adem uitgelezen.

Je bent een bijzondere vrouw kwam steeds meer in mij boven.

en vooral dat het kind in jou in tact is gebleven. Zo is jouw manier van beleven heel open en ook oorspronkelijk. Ben astroloog en probeer al jaren het astrojargon los te laten en gewoon weer puur te beleven, jouw boek helpt me daarbij....

Veel goeds....

Karel


 

Diep geroerd ben ik door het lied dat je zong tijdens de radio uitzending op 1 april. Voor mij was dat een pelgrimstocht op zich. Dank daarvoor... Lieve groet, Yvonne


 

Genoten vanmiddag! Door Simone aangemoedigd om in het NU te zijn. Niet te hoeven praten, maar wel mogen genieten van een fijne, stille wandeling met gezelschap onder haar leiding. Aanrader!


 

Lieve Simone, 

 

Ook ik heb een leven gehad in New Zealand (het Noorder Eiland). Zes jaar lang met manlief. Toch hebben ook wij moeten besluiten om terug te keren naar het Kikkerland. Soms gebeuren er van die dingen in je leven waarop je geen vat hebt. Maar alles gebeurt voor een reden zeg ik altijd. Ik heb genoten van je boek. Het was net of ik bepaalde momenten gewoon echt beleefde en dan te bedenken dat ik nog nooit de Camino heb gelopen. Staat wel op mijn lijstje hoor. Het lijkt me echt fantastisch! Ik vond het heel bijzonder om je op deze manier te leren kennen. Bedankt voor dit mooie persoonlijke en  inspirerende verhaal

 

Lieve groet,

Ada Veenman


 

Beste Simone,

In Trouw het artikel gelezen over "stiltewandeling". In de loop van de jaren ben ik van de stilte gaan genieten en geeft me veel energie. Ben eigenlijk een "onrustig en druk type" maar de stilte heeft mij veranderd. Heb vanuit Nederland ook naar Santiago (in etappes) gelopen en heeft mijn leven ook "op zijn kop gezet" in positieve zin.

groet

Jan Veltman


 

Lieve Simone,

Dank je wel voor je inspirerende, ontroerende leiding in de liefde/stilte wandeling van gisteren. Dank je voor je stem en lied op de mooiste plaatsen op de mooiste tijd. 

Dikke kus van ons ! Hoije !


 

hello beautiful lady.....it had been many years since I personally heard you sing like an angel,when you suddenly walked towards me singing, that was a magic moment I shall never forget.How are you dear and .....do you remember me....warm hug in loving light, Lelie.


 

Hallo Simone,

Ik wil je vertellen dat ik deze week je boek, ik ga op reis en laat achter, in een adem heb uitgelezen. Een zeer inspireerde boek en ook zo herkenbaar. Dankjewel voor je verhaal.

Lieve groet

Joke van veen uit Limmen


 

Lieve Simone,

 

Ik ben nu bezig met het fotoboek van onze trouwdag (10 mei 2013). Ik zag de foto's van toen je ons toezong, prachtig! We hebben ontzettend genoten van je optreden! Dankjewel! Mocht je de foto's willen ontvangen, mail me gerust. 

 

Liefs Nadine


 

Hallo Simone,

 

ik kreeg jouw gegevens van Sonja Zierke, ze was enorm enthousiast over het stilteweekend dat je kortgeleden hebt georganiseerd. Zelf heb ik een praktijk in voetreflexologie, aromatherapie, Indian Head Massage en tenen lezen. Ik ben van plan je boek te kopen, de site spreekt me enorm aan. Zelf hoop ik ook eens aan zo'n weekend mee te kunnen doen en ik zal jou ook zeker aanbevelen bij mensen die behoefte hebben aan de stilte. Alle goeds, een warme groet van Anita Heijnen


 

Hallo Simone,

 

ik kreeg jouw gegevens van Sonja Zierke, ze was enorm enthousiast over het stilteweekend dat je kortgeleden hebt georganiseerd. Zelf heb ik een praktijk in voetreflexologie, aromatherapie, Indian Head Massage en tenen lezen. Ik ben van plan je boek te kopen, de site spreekt me enorm aan. Zelf hoop ik ook eens aan zo'n weekend mee te kunnen doen en ik zal jou ook zeker aanbevelen bij mensen die behoefte hebben aan de stilte. Alle goeds, een warme groet van Anita Heijnen


 

Op 2 november heb ik Simone in middelburg gezien, gehoord, gevoeld. Ik heb haar boek gekocht  en ik kon niet meer stoppen met lezen: zo bezielend en boeiend en inspirerend.

Het lied Ave Marie van Simone is prachtig!

Ik zie hoe zij straalt, zichzelf is. Dat wil ik ook.


 

Ik ben in jouw reisverslag "ik ga op reis en laat achter"aan het lezen, en lees het liefste de hele dag door. Heel veel waardevolle tips voor mijn wandeling in mijn leven.


 

Simone, prachtige verwoording van je beleving van je eigen camino op je website.


 

hoi lieve Simone,

 

mijn zus en ik hebben zo een heerlijke middag gehad en waren heel blij om mee te gaan met de stilte wandeling van 10km door de prachtige duinen van Egmond aan Zee. Voor en na de wandeling in het kapelletje zitten in rust en stilte en dwars door de stilte heen jouw zang, dat was echt zo waanzinnig mooi!!!!

 

Dank jullie wel, Simone en Yme. nu ga ik echt beseffen hoe sterk de stilte kan zijn in een wereld van zoveel geluiden..... niets is sterker dan de stilte, waar Stef bos ook al over zong.

 

lieve groetjes

pauline en Jolande Dukker


 

Lieve Simone,

Ik heb genoten van je boek. Nog nooit heb ik een pelgrimsroute gelopen. Toch herkende ik me soms in je inzichten. Ze werden weer opgefrist. Ook heb je me inspiratie gegeven. Dankjewel daarvoor.

 

Liefs,

 

Ellen


 

Lieve Simone, dank je voor je inspirerende woorden, wijsheid en openheid wat ik ook gebruik op mijn levenspad. Veel liefs Janna


 

Hoi Simone en Yme,

 

Gisteren waren mijn collega Miriam en ik te gast bij jullie om samen met nog 13 anderen  de stiltedag door  te brengen. Ik wilde jullie nogmaals bedanken voor de waardevolle ervaring. Ik vond t een zeer gevarieerde en inspirerende dag. Vooral de woorden: "je kunt er iets van vinden of je kunt er niks van vinden" hoop ik nog vaak te kunnen toepassen in het dagelijkse leven....  liefs, Monique


 

Mijn concert vanmiddag in Schipluiden. Prachtige stem. Ik vind je klankgeluiden (d.w.z. geen woorden) nog mooier dan je liedjes.. Zou wel ook graag eens je rauwe klank willen horen. Liedjes zijn nu vooral gericht op de schoonheid en zuiverheid van je stem (en die is prachtig). De gong was ook prachtig en heel diepgaand. Ben blij dat ik er bij was.

Voorstel voor liedjes.:

1. Ik hou van mij - Harry Jekkers;

2. Be your own best friend - Ad VanderVeen.(Amerikaan, geen Nederlander).

 

Warme groet, Hans Pater


 

Je boek net gelezen en jammer dat ik het zo snel uitheb, maar ja het was ook zou boeiend. Wat bijzonder dat ik je heb mogen leren kennen, ik zou je graag een engeltje van liefde willen sturen als ik je lievelingssteen of je sterrenbeeld weet.

Blijf bijzonder!


 

Ik heb enorm genoten van je boek. Ik heb het ondertussen al aan heel wat vrienden aangeraden.

Dankjewel voor de mooie inzichten die ik mocht ontvangen tijdens het lezen van je boek.

Ik kijk uit naar een 2de boek.


 

ik sluit mijn boek

met gemengde gevoelens

fantastisch

om even deelgenoot

te mogen zijn 

van het leven

van een onbekende vrouw

haar pelgrimstocht

naar santiago de compostela

ongeoefend

in 32 dagen

mijn oog viel 

toevallig

op dit boek

of toch geen toeval

haar zoektocht

naar haar werkelijke zelf

haar verdriet

haar pijn

haar angst

haar verwachtingen

haar verlangens

deelt ze met mij

wat een bron 

van inspiratie

herkenning

bijzondere ontmoetingen

leven in het nu

zie de wonderen

om je heen

ze zijn er

het maakt me

nieuwsgierig

hoe zou het mij vergaan

tijdens zo'n tocht

ga ik zoiets

nog ervaren 

in mijn leven

vertrouwen

alles komt

op zijn tijd

dank je wel simone

dat jij een lichtje

op mijn pad bracht


 

Je boek is ui/ dicht

Ik moet even terug naar de realiteit van hier en nu.

Je geeft energie,liefde en een ander begrip van tijd door.

Heel veel dank dank

Lieve groet


 

WAUW! 

Dank je wel voor je verhaal. Ik ben echt geen lezer, en heb je boek in een midweek tijd uitgelezen:) Zo van binnenuit geschreven, zo puur. Ook bij mij komt er vanalles los. 

Ik hoop je vroeg of laten te mogen ontmoeten, 

Marjolein (30j) uit België


 

Lieve Simone en lieve Yme, 

Wat vond ik het fijn om gistermiddag jullie lezing bij te wonen. Zo veel herkenning en o ja, momenten, bij voorbeeld het slapen, de geluiden, het in de ogen kijken van je angsten, zij kwamen allemaal bij mij langs...en wat goed om dit te herkennen. via jouw lezing. Wat zing je prachtig echt prachtig, ik weet nog dat ( 2012) elk kapelletje voor mij was, ik moest gewoon zingen, heb zulke mooie momenten meegemaakt..Het was zwaar ook. Ik heb gehuild en geroepen naar God..moest ik nou zo ver weg en afzien om tot inzichten te komen? Ja dus. Wat bijzonder dat ik in het eerste beeld van de pelgrimgangster Delphine Bagot herkende met wie ik twee dagen heb gelopen. Ik weet niet waarom maar wel zeker dat deze ervaring met jullie lezing zo moest zijn...heel veel liefde en succes.en ga niet te snel..prachtig boekje nog trouwens, heel blij mee, dank jullie wel!

In oktober ga ik 4 dagen naar Porto, de stad bekijken en mij oriënteren op een volgende tocht. ( ook ik kan wel uren vertellen) de ervaring van gistermiddag heb ik al doorgegeven...

Lievs van Heleen,  Heiloo


 

Lieve Simone,

wat heb ik gisteren tijdens het stilteconcert in "Op Hodenpijl" genoten van de klanken, de mantra's, het samen zingen, de fijne gitaarmuziek van Pieter, het samenzijn, de zon die door het glas in lood iedereen in het licht zette, Yme die op een bescheiden manier voelbaar aanwezig was, de fijne en liefdevolle energie die hing. Zoals jij daar stond, in al je puur- en openheid, zo vertrouwend op je "zijn", Wauw! Wat een inspiratiebron ben je voor me! Ik was diep ontroerd en in mijn hart geraakt. Dank je wel voor dit mooie geschenk op deze prachtige herfstdag!

Met warme & liefdevolle groet,

Ellen


 

Ik heb zojuist bij "Op Hodenpijl" jouw klankconcert bijgewoond: ter aanbeveling & voor herhaling vatbaar!!

Fijne sfeer  & concert, heerlijke accommodatie  en goede opkomst


 

Ik kijk terug op prachtige "warme" en zon overgoten "Stilte dagen". dank je wel Yme & Simone dat jullie dit hebben mogelijk gemaakt!


 

Lieve Simone, in de bieb viel mijn oog op jouw boek. En wat ben ik daar blij om. Het heeft me inzichten, rust en wijsheid gebracht. Jouw verhaal sterkt mij in vele facetten van het leven. Ik heb niet alleen genoten van het lezen, jouw verhaal heeft me ook echt iets gebracht. Dankjewel!!!!!!!


 

Lieve Simone,

Maandagochtend de eerste dag na de vakantie, kinderen net alle drie naar school en ik zit hier heerlijk kijkend naar de verkleurende herfstbomen te genieten van je mooie stem. DANK JE WEL voor al je mooie klanken en liedjes. Het is voor mij zoveel meer dan muziek.

Hoop gauw weer naar een concert van je te gaan.

Warme groet

Natascha


 

Hoi Simone, ik heb net je boek uit van al je belevenissen op de camino. In één adem uitgelezen. Ik had hem van iemand geleend maar jou inzichten hebben mij zo diep geraakt dat dat ik besloten heb om het boek zelf aan te schaffen. Werkelijk ook zo mooi geschreven ,dat je dit graag nog vaker wil lezen. Dank je wel dat dit boek van jou belevenis , je levensverhaal op mn  pad heeft mogen komen. Lieve groet Marianne


 

Voor Simone,

Boek is uit, met alles uit het boek kan ik verder met mijn leven!

Bedankt vanuit mijn hart