Interactieve lezing:
Ik ga op reis en laat achter


Simone neemt je tijdens deze interactieve lezing mee op haar pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. Daar waar zij tijdens deze tocht tegenaan liep en in zichzelf ontdekte is herkenbaar voor velen. Dit is geen lezing om passief te luisteren. Simone nodigt je op een liefdevolle en veilige manier uit om zelf op reis te gaan, een reis naar binnen. Jouw reis van loslaten, accepteren, heldere inzichten en thuiskomen.

“Hartelijk bedankt voor de onvergetelijke uren waarin het publiek letterlijk en figuurlijk in beweging is gebracht.”
- Organisatie Vrije Visie

Als twijfel en wanhoop het leven van Simone beginnen te overheersen, ze een burn-out nabij is en zelfs niet meer wil zingen, besluit ze impulsief de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela te gaan lopen. Hartje zomer, ruim achthonderd kilometer, dwars door de Pyreneeën, over hoogvlaktes, langs wijngaarden en eindeloze korenvelden, helemaal alleen. Simone wil tijdens deze tocht alles loslaten wat niet meer bij haar past en lopend beleeft ze haar jonge maar heftige en avontuurlijke leven opnieuw. Haar emigratie naar Nieuw-Zeeland, waar haar leven een tragische wending neemt als haar vriend Nico twee maanden voor hun trouwen overlijdt aan een hersentumor. Een jaar later de dood van haar nieuwe liefde Jason door een auto-ongeluk. De ontdekking van de helende kracht van haar stem, haar zangcarrière bij tijden stormachtig succesvol en dan weer enorm frustrerend, en haar vertrek naar Amerika, waar ze als zangeres haar geluk wil beproeven en in een camper rondtoert, dromend van een leven vol glitter en glamour.

De bijzondere mensen die Simone tijdens haar pelgrimstocht ontmoet, helpen haar ieder op hun eigen manier de reis naar binnen te maken. Met het volbrengen van deze zware tocht is het rusteloze zoeken voorbij en datgene waar ze jaren naar verlangd heeft, komt bij terugkeer in Nederland geheel onverwacht in haar leven.

Tijdens de tocht naar Santiago komt Simone zichzelf tegen, krijgt diepe, heldere inzichten en ontdekt dat zingen echt haar levenspad is. Simone is thuisgekomen.

Lezing boeken

U kunt Simone ook boeken voor het geven van een lezing.