Agenda

Yoga & Klankconcert

Nog een paar plaatsen beschikbaar. Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning, stilte en heling.

Datum:

31.10.2017

Van:

19:30 tot 22:00

Locatie:

Chiron,Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
1851 PS  HEILOO

Eerst 75 minuten heerlijk met je lichaam bezig zijn tijdens een yoga sessie om je vervolgens liggend op een matje onder te dompelen in een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen,  chakra klankbuizen, Chinese gongs en de gevoelige songs en helende klanken van Simone Awhina.

De yoga houdingen bevorderd de bloedsomloop, de ademhaling, het zenuwstelsel en het hormoonsysteem. Ze versterken de spieren en gewrichten en maken de wervelkolom en het gehele beenderenstelsel veerkrachtig. Yoga geeft energie, kan stress reduceren, werkt ontspannend en kan je geest tot rust brengen. Hierdoor ben je ontvankelijker voor de helende klanken.

In de yoga sessie zal Astrid houdingen aanbieden die de deelnemers ontvankelijker kunnen maken voor het helende concert.
De houdingen worden in verschillende niveaus uitgelegd, dus zowel beginners als de meer gevorderde yogi’s zijn van harte welkom deze unieke ervaring bij te wonen.

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’.  De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou.

 

Investering: € 27,50 pp

Graag zelf een matje en dekentje meenemen. 

 

 

 

Astrid Kops

Astrid Kops heeft al op jonge leeftijd kennis gemaakt met yoga en wil haar enthousiasme over yoga graag overbrengen aan mensen. Zij heeft de deugdenyogaopleiding bij Patty Jongemaets in Amsterdam gevolgd. Afgelopen jaar heeft ze de Vinyasaopleiding van Johan Noorloos van de Nieuwe Yogaschool afgerond. Ze geeft al enkele jaren met veel plezier yogalessen aan drie groepen.
 
Meer informatie http://www.astridkops.nl