Agenda

Workshop Jouw klank als instrument tot verstilling en welzijn

Ontdek hoe je via jouw eigen klank, een speciale ademtechniek en diverse eenvoudige oefeningen je denken tot rust kunt brengen en hierdoor verstilling ervaart, je lichaam in balans kunt brengen en je bewustzijn te verruimen. Ervaring met de stem is niet nodig.

Datum:

16.11.2019

Van:

10:00 tot 16:00

Locatie:

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
Heiloo

Het is wetenschappelijk bewezen dat klanken kunnen helpen om je hersengolven te vertragen waardoor je meer in een droomstaat komt. Doordat je gedachten tot rust komen wordt het parasympatisch zenuwstelsel geactiveerd en dit brengt herstel op diep celniveau. 


Tevens kun je met klank de pijnappelkier activeren. Deze klier is heel belangrijk in het ervaren van goede gezondheid en het openen van ons bewustzijn naar onze essentie. Het produceert o.a. melatonine. Het activeren van de pijnappelklier wordt ook geassocieerd met het openen van het derde oog van innerlijke visie, inzicht en wijsheid.
Hoe ga je tijdens deze workshop leren.

Effecten kunnen o.a. zijn:

* ervaren van een diepe ontspanning
* activatie van het zelf herstellend vermogen
* verhogen van de intuitië en creativiteit
* rust in het hoofd
* openen van het bewustzijn
* ervaren van eenheidsgevoel

Investering: € 75,00 pp. incl. lunch, koffie, thee en lekkers.


Simone heeft wereldwijd concerten en workshops gegeven en optredens verzorgt bij o.a. Byron Katie, Geert Kimpen, Paul Ferrini, Jan de Boer & Steve Rother. Zij heeft bij top Amerikaanse zangpedagogen Bill Riley, Billy Purnell & Seth Riggs gestudeerd, een aantal weeklange workshops bij dr. Joe Dispenza en cursussen van yogi Michael Singer & top hypnosetherapeute Marisa Peer gevolgd. Op klankgebied bij Chris James, Marius Engelbrecht, Loucas van den Berg & Tom Kenyon. Simone studeert de Lichtenbergermethode bij Ingrid Voermans. Zij heeft Reiki en Magnified Healing gedaan en in Qigong krijgt zij les van Master Xie Chuang uit China. 

 

 

Aanmelden

Aanmelden niet meer mogelijk

De aanmeldperiode voor de workshop Jouw klank als instrument tot verstilling en welzijn op zaterdag 16 november is verstreken.

In deze video kun je het effect van het geluid van een gong zien op water. Wij bestaan uit meer dan 70% water dus geluid en vooral onze eigen klank heeft een groot effect op onze cellen.