Agenda

Workshop Jouw klank als instrument tot verstilling en welzijn

Leer hoe je jouw stem kunt gebruiken om je geest tot rust te brengen en je lichaam te helen.

Datum:

16.11.2019

Van:

10:00 tot 16:00

Locatie:

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
Heiloo

Het is wetenschappelijk bewezen dat klanken kunnen helpen om je hersengolven te vertragen waardoor je meer in een droomstaat komt. Doordat je gedachten tot rust komen wordt het parasympatisch zenuwstelsel geactiveerd en dit brengt herstel op diep celniveau.

Tijdens deze workshop leer je hoe je via je eigen klank, een speciale ademtechniek, qigong oefeningen, en visualisatie jezelf tot geest tot rust kunt brengen en een diepe verstilling kunt ervaren.

Midden in het hersengebied bevindt een klier die heel belangrijk is in het ervaren van goede gezondheid en het openen van ons bewustzijn naar onze essentie. Dit is de pijnappelklier. Het bevat de meeste energie in ons lichaam en is de belangrijkste klier voor het produceren van melatonine. Daarnaast maakt een gezonde, geactiveerde pijnappelklier ook andere neurochemicaliën aan, inclusief pinoline en DMT, die fysieke en emotionele processen op cellulair niveau coördineren. Deze neurochemicaliën dragen bij aan het verbinden van lichaam en geest. Het activeren van de pijnappelklier wordt geassocieerd met het openen van het derde oog van innerlijke visie, inzicht en wijsheid.
Deze belangrijke klier kan o.a. geactiveerd worden doormiddel van klank en adem. Hoe ga je tijdens deze workshop leren.

Effecten kunnen o.a. zijn:
* ervaren van een diepe ontspanning
* activatie van het zelf herstellend vermogen
* verhogen van de intuitië en creativiteit
* rust in het hoofd
* openen van het bewustzijn
* ervaren van eenheidsgevoel

Ervaring met de stem, meditatie of qigong is niet noodzakelijk.

Simone heeft wereldwijd concerten en workshops gegeven en optredens verzorgt bij o.a. Byron Katie, Geert Kimpen, Paul Ferrini, Jan de Boer & Steve Rother. Zij heeft bij top Amerikaanse zangpedagogen Bill Riley, Billy Purnell & Seth Riggs gestudeerd, een aantal weeklange workshops bij dr. Joe Dispenza en cursussen van yogi Michael Singer & top hypnosetherapeute Marisa Peer gevolgd. Op klankgebied bij Chris James, Marius Engelbrecht, Loucas van den Berg & Tom Kenyon. Simone studeert de Lichtenbergermethode bij Ingrid Voermans. Zij heeft Reiki en Magnified Healing gedaan en in Qigong krijgt zij les van Master Xie Chuang uit China.


Tijdsduur: 10.00 tot 16.00 uur

Investering: € 75,00 pp.

Aanmelden

Meld je aan voor de workshop Jouw klank als instrument tot verstilling en welzijn op zaterdag 16 november