Agenda

Workshop The Force in You

Wil jij leren hoe je de levenskracht kunt gebruiken om jezelf en anderen te helen, je hart te openen, oude patronen te doorbreken en blokkades op te ruimen? Ben je klaar om in een staat van flow te leven?

Datum:

28.06.2019

Van:

18:00 tot 22:00

Locatie:

Chiron Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
Heiloo

Met Alexander Krakolinig, meester in het werken met energie

Deze workshop is een ervaringsavontuur in jezelf en zal je potentieel en al het andere dat zich in je verbergt, vrijmaken.

In deze workshop leer je een eeuwenoude geheime techniek die eerder werd doorgegeven aan enkele speciale studenten na vele jaren van toegewijde training. Het wordt alleen in sommige culturen in Azië onderwezen en is afkomstig van de oude leraren van Qigong en Aikido. Het is een geweldig hulpmiddel om je leven op alle niveaus te verrijken.

Het is niet nodig om enige kennis of ervaring te hebben; evenmin hoef je jaren te mediteren om te begrijpen wat er in deze workshop wordt geleerd. Al op de eerste dag zal je de effecten in je lichaam voelen. Je zult de onbeperkte en onvoorstelbare mogelijkheden ervaren en zoveel leren over je eigen potentieel.

Onderwerpen die worden besproken en toegepast:

• Open je voor je authentieke zelf
• Opruimen van blokkerende emoties
• Leer trilling en subtiele energievelden waarnemen
• Leer duidelijke grenzen zetten, energetisch en fysiek
• Leer uit je hoofd en in je lichaam te komen
• Breng je emoties tot uitdrukking en heel ze
• Vergroting van je eigen potentieel
• Snelle genezing van pijn
• Heling van geldproblemen
• Geef je verlangens vol zelfvertrouwen weer en manifesteer ze
• Ervaar de vreugde van eenheid (staat van niet-denken)
• Breng speelsheid terug in je leven
•Word je bewust van je patronen en niet effectieve interactiemethoden
 En meer…

Begrijp en ervaar de energetische structuur van de matrix waarin we leven en hoe mensen en dingen je lichaam en geest beïnvloeden en je leven leiden. Wanneer je dit duidelijk ziet, kun je je opnieuw verbinden met je ware aard en je innerlijke autoriteit. Het begrip van hoe dingen echt werken, helpt je in ieder aspect van je leven. Relaties in alle vormen, communicatie, wat je doet in het leven, je werk, je creativiteit, hoe je je lichaam en geest behandelt, eten, slapen, bewegen, praten. ALLES. Leer op een geheel nieuwe manier met alles in jezelf en in je leven om te gaan! Al je problemen zitten in je onderbewustzijn en worden opgeslagen in de cellen. Als je ze begrijpt, kun je ermee omgaan, ze veranderen en genezen. 

Meer informatie en video's http://www.alexanderkrakolinig.com/the-force/ 

Een professionele kok is aanwezig om ons op zaterdag en zondag te trakteren op heerlijke lunches, diner, thee / koffie / sappen en snacks. Ze werkt op donatie basis.

Heb je geldproblemen? Op zondag wordt speciale tijd besteed aan het genezen van geldproblemen, zodat je je leven in overvloed kunt leven.

Deelname opties en kosten:

Vrijdag 18.00 tot 23.00 € 150,00

Vrijdagavond en zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur vaak langer € 650,00

Vrijdagavond, zaterdag en zondag van 9.00 tot 22.00 € 1100,00

Voor meer dan 35 uur transformatie.

Mensen geven vaak tussen 1500-2000 euro omdat ze denken dat dit de echte waarde is van deze workshop.

Vanwege de opbouw in energie en informatie is het alleen mogelijk om aaneensluitende dagen te volgen. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om alleen zaterdag of zondag mee te doen. Je kunt wel vrijdagavond alleen volgen of vrijdag en zaterdag.

Beperkte plaats. Maximaal 18 deelnemers. De workshop wordt in het Engels gegeven.

 

Wat als deze workshop je meer geld oplevert dan je investeert? Je kunt je geldproblemen namelijk helen. Meer informatie hierover kun je hier vinden.  https://www.facebook.com/notes/alexander-krake-krakolinig/how-to-get-much-more-money/1201404183273216/

 Als je goed voorbereid komt, is het mogelijk om dieper te gaan tijdens de workshops. Lees daarom de volgende opmerkingen:

https://www.facebook.com/alex.bboykrake/notes?lst=100002109375887%3A100002109375887%3A1536152236

Voor reserveringen en verdere vragen kun je contact opnemen met:

Simone Bosgra moc.anihwaenomis@ofni of 06 27145269

 

Alexander laat zien hoe je met energie iemand kunt beinvloeden.