Agenda

Savasana XL yoga en klankconcert [GEANNULEERD]

Ont-moeten; even niets moeten. Liggend overgeven aan de liefdevolle begeleiding van yogadocente Manon Zohlandt en de intuïtieve klanken van soundhealer Simone Awhina. Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning, verstilling en heling.

Datum:

22.03.2020

Van:

7:30 tot 22:00

Locatie:

De Groene Wij
Voorweg 112
Zoetermeer

Hoe vaak heb je het wel niet gezegd? "Ik wil wel altijd in deze zalige Savasana blijven". Hier is dan eindelijk je kans.

In deze speciale beleving mag je lekker blijven liggen op je mat terwijl je begeleidt wordt naar heerlijke XL Savasana houdingen. Een Savasana is een herstellende yogahouding die diepe ontspanning in lichaam en geest kan brengen. Het wordt vaak aan het einde van de yogabeoefening gedaan.

Dekens onder je rug en benen zorgen voor extra comfort. Afgestemd op de groep en het moment zullen de houdingen ondersteund worden door bijvoorbeeld een begeleide meditatie, intuïtieve klanken, klankschalen, een lied, rustgevende muziek of stilte. Hierin kan zich alles voordoen zoals heling, bewustwording, bevrijding en ervaren van jouw essentie.
Tijdens de beleving wordt de ruimte gevuld met een speciale yoga Savasana Aroma yoga spray.

Geschikt voor ieders lichaamstype en niveau!

Investering: nu early bird tot 1 april 25,- incl. thee,lekkers en essentiële oliën.
na 1april 27,50.

Aanmelden kan via whatsapp tel 0624917817, mail moc.liamg@agoylovedfeil of eenvoudig via mijn momo yoga account https://www.momoyoga.com/liefdevol-yoga/lesson/5214074/savasana-xl-klankconcert

 

 

Manon Zohlandt is een liefdevolle, gediplomeerde yoga docente en gespecialiseerd in Yin en Restorative Yoga. Manon is een andere yoga docente dan je gewend bent. Haar lessen zijn zacht, ontspannend en meditatief. In haar vorm van lesgeven staat het voorop dat je je lichaam en geest beleefd als een liefdevolle partner.

Meer informatie www.liefdevolyoga.nl