Agenda

Muzikale Lezing Een pelgrimstocht naar Santiago [GEANNULEERD]

“Soms is iets zo mooi dat het bijna niet te omschrijven is. Haar stem, haar woorden, ontroerden me en namen me mee als in een droom.” Een bezoeker

Datum:

14.11.2018

Van:

14:00 tot 18:00

Locatie:

Het Oude Raadhuis
Hoofdweg 675
Hoofddorp

“Een avond met een gouden randje”Vrouwen van Nu, Schoorl

 

Als twijfel en wanhoop het leven van zangeres Simone Awhina beginnen te overheersen, en ze een burn-out nabij is, besluit ze impulsief de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela te lopen. Hartje zomer, ruim 800 km door de Pyreneeën, helemaal alleen. Simone komt zichzelf tegen en beleeft haar heftige maar avontuurlijke leven opnieuw.

De eindeloze stappen, eenzaamheid, vermoeidheid en de bijzondere mensen op haar pad helpen haar de reis naar binnen te maken. Met het volbrengen van deze zware tocht is het rusteloze zoeken voorbij en datgene waar ze jaren naar verlangd heeft, komt bij terugkeer in Nederland geheel onverwacht in haar leven. Dit alles is prachtig beschreven in haar boek Ik ga op reis en laat achter en muzikaal weergegeven op haar CD HOME.

Tijdens deze lezing neemt Simone u mee op haar pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. Haar ervaringen en inzichten zijn herkenbaar voor velen. Simone nodigt u uit om zelf op reis te gaan, een reis naar binnen. Uw reis van loslaten, accepteren, heldere inzichten en misschien wel thuiskomen. Tevens kunt u genieten van een aantal prachtige nummers die aansluiten bij het verhaal en een mooie powerpoint met beelden van de tocht.

Zangeres Simone Awhina heeft wereldwijd concerten gegeven, prestigieuze prijzen gewonnen en 5 cd’s uitgebracht. Haar warme, gevoelige stem weet het publiek te raken.  Puur, open en kwetsbaar neemt ze je mee op reis.

Kaarten: € 10,00 pp
Reserveren: https://www.hetcultuurgebouw.nl/agenda/route-65-spanje/

“Simone’s stem is door engelen gedragen.” Een bezoeker

“Het levensverhaal van Simone is zo bijzonder dat het nu al verfilmd zou kunnen worden,” Happinez.

 

“Een vrouw met een stem die niet alleen in de concertzaal maar ook op het stille papier ontroert…” Geert Kimpen, auteur De Kabbalist en De geheime Newton

Lezersreacties Boek Ik ga op reis en laat achter:

Een fascinerend, inspirerend en herkenbaar verhaal’

 

‘In één adem uitgelezen!’

 

‘Via jou heb ik mijn eigen Camino gelopen’

 

‘Ik heb je boek verslonden. Zo openhartig’

 

‘Het heeft mij diep geraakt. Ik heb gelachen en gehuild’

 

‘Boeiend van begin tot einde. Leerzaam en pakkend tegelijk’

 

‘Het geeft me kracht en vertrouwen’

 

‘Dank voor zoveel bijzondere uren. Je voelde heel dichtbij’