Agenda

Meditatie en Soundheling [GEANNULEERD]

We maken gebruik van de meditaties van dr. Joe Dispenza. Deze zijn in het Engels.

Datum:

17.09.2018

Van:

11:00 tot 12:30

Locatie:

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
Heiloo

De meditaties van dr. Joe Dispenza zijn ontworpen om je van de analytische Beta-hersengolftoestand naar de Alpha staat te brengen en je vermogen te ontwikkelen om coherente hersengolfpatronen te ondersteunen. Door je bewustzijn op verschillende delen van je lichaam 'in de ruimte' en op 'de ruimte rond je lichaam' te focussen, verander je je hersenen zodat je het besturingssysteem van je onderbewustzijn, waar ongewenst gewoonten en programma’s bestaan, binnengaat. Het doel is om te leren aanwezig te blijven in het hier en nu en van meditatie een vaardigheid te maken. Vanaf hier kun je de verandering die je wenst in je leven creëren.

Meer informatie: http://www.drjoedispenza.com

Er zijn geen kosten verbonden aan deze meditatie. Wil je wel graag iets bijdragen dan kan dit in de vorm van een donatie of producten uit de biologische winkel. 

Aansluitend aan deze meditatie zal Simone een persoonlijk heling geven. Heb je hier geen behoefte aan, dan kun je gewoon gaan. De meditatie is tot 11.45 uur. De heling is tot 12.30 uur.

Reserveren is niet nodig. Je kunt gewoon komen.
Wat neem je mee: een matje, dekentje, kussen en als je op een meditatie kussen wil zitten neem deze dan ook mee. Er zijn stoelen aanwezig.