Agenda

Meditatie & Klankconcert Marion & Simone UITVERKOCHT

Dit evenement is uitverkocht. Je kunt wel een mail sturen om op de wachtlijst gezet te worden. info@simoneawhina.com

Datum:

15.10.2019

Van:

20:00 tot 22:00

Locatie:

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
Heiloo

Marion is niet alleen een dierbare vriendin van mij en zijn wij samen naar de weeklange workshop van dr. Joe Dispenza in Bonn geweest maar zij heeft zo'n hoog bewustzijn en weet je tijdens de meditatie mee te nemen naar deze trilling. Ik zie er daarom ook enorm naar uit om met haar samen te werken. 

Laat je meevoeren naar de leegte, daar waar alles aanwezig is. Jouw essentie, voorbij tijd, voorbij ruimte, tijdens een geleide meditatie, door Marion van Schagen, om je vervolgens liggend op een matje onder te dompelen in een warm bad van klank, licht, liefde en heling door Simone Awhina. Via haar stem zal zij intuitieve klanken maken en zij zal ook de kristallen & Tibetaanse klankschalen en andere klankinstrumenten bespelen.  

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou. Er wordt ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Er wordt tijdens dit concert ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Als je tijdens het concert op de grond wilt liggen, neem dan zelf een yogamat, dekentje en kussen mee. Je kunt ook gewoon op een stoel zitten. Omdat we naar een diepe ontspanning gaan, daalt je lichaamstemperatuur. Het is daarom aan te raden een deken of warme trui mee te nemen.

Investering: € 25,00 incl. thee en lekkers

 

 

 

Marion Mol - van Schagen

Marion begeleidt mensen energetisch bij het thuiskomen in zich Zelf. Ze biedt een ruimte aan om de antwoorden in jezelf te vinden. Om te ontdekken dat alles in jóu aanwezig is.

Door haar heldervoelende en helderwetende waarnemingsvermogen komt ze snel tot de kern. Ze schudt je op een liefdevolle, ondersteunende en soms confronterende manier wakker. De inzichten en acties die daaruit voorkomen kunnen er dan voor zorgen dat jij je eigen verantwoordelijkheid over je leven (weer) op je neemt.

www.het-licht.net

 

 

 

Reserveren: moc.anihwaenomis@ofni