Agenda

Meditatie en soundheling [GEANNULEERD]

Meditatie kan je helpen om je bewust te worden van je gedachten om je vervolgens te focussen op heilzaam gedachten. Door dit te trainen creëer je een nieuwe gewoonte en dit heeft weer effect op je welzijn.

Datum:

26.11.2018

Van:

11:00 tot 13:00

Locatie:

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
Heiloo

Is het onrustig in je hoofd? Gaan je gedachten alle kanten uit en beïnvloeden zij hoe jij je voelt? Ervaar je stress, pijn of lichamelijk ongemak?
Meditatie kan je helpen om je bewust te worden van je gedachten om je vervolgens te focussen op  
heilzaam gedachten. Door dit te trainen creëer je een nieuwe gewoonte en dit heeft weer effect op je welzijn.
Doormiddel van een begeleide meditatie ga je tijdens deze bijeenkomst de weg naar binnen maken en kun je een gevoel van rust en tevredenheid ervaren.
In die staat van zijn komt de heling die na afloop gegeven wordt, dieper binnen.

Simone Awhina is zangeres, soundhealer, inspirator en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Zij bewandelt al jaren het pad van bewustzijn. Tragische gebeurtenissen, zoals het overlijden van haar verloofde toen zij 26 was, hebben haar uitgenodigd om de weg naar binnen te maken. Om te ontdekken wie zij werkelijk is. De diagnose borstkanker in oktober 2017 heeft dit nog meer versterkt. Simone ervaart dit als een universitaire opleiding in mindfulness. Iedere gedachte, overtuiging en patroon neemt zij onder de loop om te kijken of deze heilzaam is of niet om vervolgens bewust te kiezen waar zij haar aandacht aan besteed. Steeds meer ontdekt zij haar innerlijke kracht en de bereidheid om zichzelf te overstijgen en ervaart zij de oneindige wijsheid en liefde van het universum.

Haar stem raakt je diep in je ziel. Happinez noemde het een healingvoice.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze meditatie. Wil je wel graag iets bijdragen dan kan dit in de vorm van een donatie of producten uit de biologische winkel.

Graag even laten weten of je komt.

moc.anihwaenomis@nerevreser

Live opname van een fragment van het klankconcert van 2 September 2018 in Op Hodenpijl