Agenda

Klankmeditatie gratis proefles

Het gebruik van de stemklank is een eenvoudige manier om je gedachten tot rust te brengen, diepe ontspanning te ervaren en je bewustzijn te verruimen.

Datum:

31.08.2019

Van:

11:30 tot 12:30

Locatie:

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
Heiloo

Het is wetenschappelijk bewezen dat klanken kunnen helpen om je hersengolven te vertragen waardoor het rustiger wordt in je hoofd. Hierdoor wordt het parasympatisch zenuwstelsel geactiveerd en dit brengt herstel op diep celniveau teweeg.

Tevens kun je met klank de pijnappelkier activeren. Deze klier is heel belangrijk in het ervaren van goede gezondheid en het openen van ons bewustzijn naar onze essentie. Het produceert o.a. melatonine. Het activeren van de pijnappelklier wordt ook geassocieerd met het openen van het derde oog van innerlijke visie, inzicht en wijsheid.

Ervaring met de stem of meditatie is niet noodzakelijk.

Reserveren wordt gewaardeerd.

 

Op deze dag houdt ons holistisch centrum Chiron, Instituut voor lichaam en geest in Heiloo, open dag. 

Tussen 9.30-16 uur kun je weer deelnemen aan merendeels gratis activiteiten zoals: Chinese gym, groepsdanscoaching, klankmeditatie, Chi Neng Qigong, cranio-scan, Access Bars, Raindropmassage. 

Je bent tevens welkom voor een “Meet&Greet” bij collega’s over o.a.  cranio scans, opstellingen, massages, Helende Reis. En we hebben een prijsvraag.

Kijk voor het volledige programma op https://www.chironinstituut.nl/

 

Aanmelden

Aanmelden niet meer mogelijk

De aanmeldperiode voor de Klankmeditatie op 31 augustus is verstreken.