Agenda

Klankconcert [GEANNULEERD]

Laat je door de klank meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning en verstilling. Hierin kan zich alles voordoen zoals heling, bewustwording, bevrijding en ervaren van jouw essentie.

Datum:

14.04.2020

Van:

20:00 tot 22:00

Locatie:

Chiron, instituut voor lichaam en geest
Hoefsmid 3
Heiloo

Een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen, Chinese gongs en gevoelige songs en met name de intuïtieve helende klanken van Simone Awhina en Yme Bosgra.

“Dank voor de prachtige energie, de stroom van het hart, zo puur, zo zuiver, zo fijn.”

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou.

Als je tijdens het concert op de grond wilt liggen, neem dan zelf een yogamat en/of kussen mee. Je kunt ook gewoon op een stoel zitten. Omdat we naar een diepe ontspanning gaan, daalt je lichaamstemperatuur. Het is daarom aan te raden een deken of warme trui mee te nemen.


Investering:  Zitplek € 18,50 Ligplek € 21,50 incl. kopje thee en lekkers. 

Let op: Er zijn twee verschillende aanmeld mogelijkheden op deze site. Een voor een ligplaats en een voor een zitplaats. Zie hieronder. 

Aanmelden

Aanmelden niet meer mogelijk

De aanmeldperiode voor het Klankconcert van dinsdag 14 april is verstreken.

 

Yme Bosgra beschikt over een diepe wijsheid. In zijn aanwezigheid kun je ontspannen. Zijn diepe, volle stem klinkt als een didgeridoo en in de manier waarop hij de gong en de klankschalen bespeeld klinkt de klank van het universum door.

Zowel Yme als Simone hebben zich verdiept in soundhealing, meditatie, mindfulness, qigong en diverse vormen van energiewerk.

 www.chironinstituut.nl

Reacties van bezoekers:


“Een licht, een poort van vrede, onvoorwaardelijke liefde en eenheid daalde neer in de zaal en die mij ontroerde.”

“Haar stem is door engelen gedragen.”

“I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly.” Byron Katie

“Simone has a beautiful voice that touched me deeply.” Manose, fluitist Deva Premal