Agenda

Klankconcert [GEANNULEERD]

Datum:

05.04.2020

Van:

12:00 tot 13:30

Locatie:

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden

Een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen, Chinese gongs en helende klanken van Simone Awhina en Yme Bosgra.

“Dank voor de prachtige energie, de stroom van het hart, zo puur, zo zuiver, zo fijn.”

De klankschalen hebben een zuiverend effect en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou.

Simone Awhina is zangeres, soundhealer, inspirator en auteur van het succesvolle boek Ik ga op reis en laat achter. Haar licht, liefde, warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel. Ze ontroeren en verstillen.  Happinez noemde het een healingvoice.

Haar man Yme Bosgra beschikt over een diepe wijsheid. In zijn aanwezigheid kun je ontspannen. Zijn diepe, volle stem klinkt als een didgeridoo en in de manier waarop hij de gong en de klankschalen bespeeld klinkt de klank van het universum door. Beiden hebben zich verdiept in soundhealing, meditatie, mindfulness, qigong en diverse vormen van energiewerk.

Als je wilt liggen, neem dan zelf een yogamat en/of kussen en deken mee. Je kunt ook op een stoel zitten. Zorg dat je warm gekleed bent.

“Een licht, een poort van vrede, onvoorwaardelijke liefde en eenheid daalde neer in de zaal en die ontroerde mij.”

 “I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly.” Byron Katie

“Simone has a beautiful voice that touched me deeply.” Manose, fluitist Deva Premal

 Investering: Zitplek € 18,50  Ligplek € 22,50 incl, kopje thee en boekje om stil van te worden met inspirerende teksten, meditaties en mandala's. 

Reserveren: https://ophodenpijl.nl/activiteiten/