Agenda

Klankconcert

Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning, stilte en heling. Een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen, Chinese gongs en gevoelige songs en helende klanken van Simone Awhina en Yme Bosgra.

Datum:

11.05.2019

Van:

20:00 tot 22:00

Locatie:

Chiron Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
Heiloo

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou. Er wordt ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Simone Awhina is zangeres, soundhealer en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Simone’s ziel nodigt haar iedere keer opnieuw uit om dieper naar binnen te keren, meer contact te ervaren met haar essentie. Haar licht en liefde zijn voelbaar en haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel en versterken de verbinding met jouw bron.


Haar man Yme beschikt over een diepe wijsheid. In zijn aanwezigheid kun je ontspannen. Zijn diepe, volle stem klinkt als een didgeridoo en in de manier waarop hij de gong en de klankschalen bespeeld klinkt de klank van het universum door.


Er word ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.
Als je tijdens het concert op de grond wilt liggen neem dan zelf een yogamat en/of kussen mee. Je kunt ook gewoon op een stoel zitten. Omdat we naar een diepe ontspanning gaan, daalt je lichaamstemperatuur. Het is daarom aan te raden een deken of warme trui mee te nemen.

Investering: € 15,00 incl. kopje thee en lekkers.

 

 

Soundhealing concert Live

Aanmelden

Aanmelden niet meer mogelijk

De aanmeldperiode voor het klankconcert op 11 mei is verstreken.