Agenda

Gastoptreden Soulhealing

Datum:

23.09.2017

Van:

14:00 tot 16:30

Locatie:

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 22
Schipluiden

Soulhealing met de Entities of Light and Love is een voortvloeisel uit de Casa. Marieke heeft John of God toestemming gevraagd om dit in Nederland te mogen neerzetten. Met alle hulp en steun van de Entities.

Simone zal tijdens dit evenement de muzikale omlijsting verzorgen.

Het is niet in woorden uit te drukken hoeveel en hoe krachtig de liefde van de Entities of Light is. Dit ga je duidelijk voelen in de ruimte waar zij aanwezig zijn. Deze onvoorwaardelijke liefde is hun middel om zielsheling te activeren, wat doorwerkt in alle lagen van je Zijn.
Op het moment dat zielsheling plaats vindt kan emotionele en fysieke heling worden geactiveerd.

Tijdens een Soulhealing bijeenkomst wordt een portal gecreëerd, waardoor hemel en aarde samenkomen.. de sluiers verdwijnen, waardoor jij een intense dosis van licht ontvangt op alle lagen van je Zijn. Hierdoor komen diepere lagen in het licht. Diepere stukken in jou waar mogelijk geblokkeerde energie zit uit dit leven of vorige levens kan worden los getrild. Vanuit onvoorwaardelijke liefde mag alles zichtbaar worden in jou en vrijkomen. Zodat jij bevrijd wordt van ballast die jou niet langer dient. Hierdoor ontstaan innerlijke processen. Deze kunnen al beginnen op het moment dat jij besluit je aan te melden voor een Soulhealing bijeenkomst. De Entities of Light zijn dan al met je bezig.

Op Hodenpijl is rolstoel toegankelijk. Kinderen zijn ook van harte welkom. Tot 12 jaar begeleid door een volwassene is het voor alle kinderen gratis toegang.

Op deze middag zijn beperkte plekken, vol is vol en wees er snel bij want deze bijeenkomsten zijn altijd heel snel uitverkocht.

Deelname 50,- euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis.

Mocht de prijst lastig voor je zijn, neem dan contact met ons op door een mail te sturen aan ue.thgilfoseititne@ofni

Meer informatie en reserveren:

http://www.entitiesoflight.eu/