Agenda

Celebrate Your Life Concert UITVERKOCHT

Vader en dochter in concert. Het is ruim acht jaar geleden dat zij samen concerten gaven en nu komt de droom van Simone’s vader uit om nog een keer samen op het podium te staan.

Datum:

28.09.2019

Van:

20:00 tot 22:00

Locatie:

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
Heiloo

Zij brengen een heerlijke mix van mooie songs, luchtige jazz en ontroerende klassieke melodieën en worden hierbij begeleid door toetsenist/pianist Maarten Helsloot. Zowel vader als dochter bezit de gave om met hun warme klank de toehoorders diep te raken. Breng die twee samen en het belooft een hartverwarmende avond te worden.

Een groot deel van de opbrengst gaat naar de Make-A-Wish Foundation,  een organisatie die helpt om de hartenwensen van zieke kinderen uit te laten komen.

Entree: € 20,00 incl. koffie/thee/lekkers vooraf en in de pauze.

Beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar dus reserveren gewenst.  


Simone Awhina is een internationale award winnende zangeres, inspirator en auteur van het succesvolle boek Ik ga op reis en laat achter. Dirk Bak was jaren de beste amateur trompettist van Nederland en heeft vele klassieke solistenconcoursen gewonnen.

Door intense levenservaringen werd Simone uitgenodigd om de weg naar binnen te maken en een diepere verbinding met haar essentie te ervaren. Zij is een kanaal van licht en liefde en
haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel en versterken de verbinding met jouw bron. Het ontroert en verstild. Happinez noemde het een healingvoice.

“Haar stem is door engelen gedragen.”

“I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly.” Byron Katie

“Simone has a beautiful voice that touched me deeply.” Manose, fluitist Deva Premal