Agenda

Klankconcert Simone & Yme

Laat je door de klank meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning en verstilling. Hierin kan zich alles voordoen zoals heling, bewustwording, bevrijding en ervaren van jouw essentie. Een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen, Chinese gongs en gevoelige songs en helende klanken van Simone Awhina en Yme Bosgra. “Dank voor de prachtige energie, de stroom van het hart, zo puur, zo zuiver, zo fijn.”

Datum:

09.11.2019

Van:

20:00 tot 22:00

Locatie:

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
Heiloo

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou. Er wordt ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Door intense levenservaringen werd Simone uitgenodigd om de weg naar binnen te maken en een diepere verbinding met haar essentie te ervaren. Zij is een kanaal van licht en liefde en haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel en versterken de verbinding met jouw bron. Het ontroert en verstild. Happinez noemde het een healingvoice. 

 
Simone heeft wereldwijd concerten en workshops gegeven en optredens verzorgt bij o.a. Byron Katie, Geert Kimpen, Paul Ferrini & Steve Rother. Zij heeft bij top Amerikaanse zangpedagogen Bill Riley, Billy Purnell & Seth Riggs gestudeerd, een aantal weeklange workshops bij dr. Joe Dispenza en cursussen van yogi Michael Singer & top hypnosetherapeute Marisa Peer gevolgd. Op klankgebied bij Chris James, Marius Engelbrecht, Loucas van den Berg & Tom Kenyon. Simone studeert de Lichtenbergermethode bij Ingrid Voermans. Zij heeft Reiki en Magnified Healing gedaan en in Qigong krijgt zij les van Master Xie Chuang uit China.

Haar man Yme Bosgra, cum laude afgestudeerd, werkt al jaren als therapeut in zijn praktijk. Hij beschikt over een diepe wijsheid. In zijn aanwezigheid kun je ontspannen. Zijn diepe, volle stem klinkt als een didgeridoo en in de manier waarop hij de gong en de klankschalen bespeeld klinkt de klank van het universum door.
Als je tijdens het concert op de grond wilt liggen, neem dan zelf een yogamat en/of kussen mee. Je kunt ook gewoon op een stoel zitten. Omdat we naar een diepe ontspanning gaan, daalt je lichaamstemperatuur. Het is daarom aan te raden een deken of warme trui mee te nemen.

Investering: Zitplek € 18,00 Ligplek € 21,50 incl. thee en lekkers.


“Een licht, een poort van vrede, onvoorwaardelijke liefde en eenheid daalde neer in de zaal en die mij ontroerde.”

“Haar stem is door engelen gedragen.”


“I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly.” Byron Katie


“Simone has a beautiful voice that touched me deeply.” Manose, fluitist Deva Premal

Aanmelden

Aanmelden niet meer mogelijk

De aanmeldperiode voor het Klankconcert op zaterdag 9 november in Chiron, Heiloo is verstreken.