Agenda

Kerstconcert Kerstessentie

met pianist Maarten Helsloot en violist Ian de Jong

Datum:

23.12.2017

Van:

20:00 tot 22:00

Locatie:

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 22
Schipluiden

Kerst Essentie 

Vanuit de stilte een klank… subtiel, vol, heel… Verbind jou met dat wat is… leegte en volheid tegelijk… Opgaan in vreugde, dankbaarheid, eenheid, oneindigheid, liefde… In dat wat jij bent.

Simone Awhina is zangeres, soundhealer en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Haar warme, pure stem raakt je diep in de ziel, ontroert en verstilt. De liefde en bezieling is voelbaar in haar prachtige klank. Happinez noemde het een healingvoice. Bezoekers zeggen dat haar stem door engelen gedragen is.

Tijdens dit concert zal Simone helende klanken maken. Haar man Yme Bosgra heeft een prachtige diepe stem die als een didgeridoo klinkt. Hij zal ook de klankinstrumenten bespelen. Pianist Maarten Helsloot en violist Ian de Jong omlijsten het concert met intuïtieve melodieën.

Er wordt ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Als je tijdens het concert op de grond wilt liggen neem dan zelf een yogamat en/of kussen mee. Je kunt ook gewoon op een stoel zitten. Omdat we naar een diepe ontspanning gaan, daalt je lichaamstemperatuur. Het is daarom aan te raden een deken of warme trui mee te nemen.

Investering zitplaats € 20,00 ligplaats € 22,50  incl. kopje thee.

Reserveren: http://www.ophodenpijl.nl/activiteiten/6783/klankconcert_kerst_Simone_Yme_zitplaats_//

Beperkt aantal ligplaatsen beschikbaar. Tijdig reserveren wordt aangeraden.