Agenda

Kerst klankconcert

Thema Liefde - Muzikale begeleiding pianist Maarten Helsloot & violiste Saskia Peters

Datum:

21.12.2019

Van:

20:00 tot 22:15

Locatie:

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 22
Schipluiden

“Een licht, een poort van vrede, onvoorwaardelijke liefde en eenheid daalde neer in de zaal en die ontroerde en ontroerde en ontroerde.”

Doormiddel van mooie toepasselijke muziek en songs, inspirerende teksten, intuïtieve klanken, samenzang, klankschalen en de gong creëren Simone, Yme en de muzikanten een sfeer van kerst. Een uitnodiging tot innerlijke vrede, diepere liefde en verbondenheid.

Investering: € 20,00 incl. drankje. Reserveren: https://ophodenpijl.nl/activiteiten/ 
 

Door intense levenservaringen werd Simone uitgenodigd om de weg naar binnen te maken om een diepere verbinding met haar essentie te ervaren. Zij is een kanaal van licht en liefde en haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel en versterken de verbinding met jouw bron. Het ontroert en verstild. Happinez noemde het een healingvoice.

Simone heeft wereldwijd concerten en workshops gegeven en optredens verzorgt bij o.a. Byron Katie, Geert Kimpen, Paul Ferrini & Steve Rother. Zij heeft bij top Amerikaanse zangpedagogen Bill Riley, Billy Purnell & Seth Riggs gestudeerd, een aantal weeklange workshops bij dr. Joe Dispenza en cursussen van yogi Michael Singer & top hypnosetherapeute Marisa Peer gevolgd. Op klankgebied bij Chris James, Marius Engelbrecht, Loucas van den Berg & Tom Kenyon. Simone studeert de Lichtenbergermethode bij Ingrid Voermans. Zij heeft Reiki en Magnified Healing gedaan en in Qigong krijgt zij les van Master Xie Chuang uit China.

Haar man Yme beschikt over een diepe wijsheid. In zijn aanwezigheid kun je ontspannen. Zijn diepe, volle stem klinkt als een didgeridoo en in de manier waarop hij de gong en de klankschalen bespeeld klinkt de klank van het universum door.

Yme en Simone worden muzikaal ondersteund door toetsenist/pianist Maarten Helsloot en violiste Saskia Peters, concertmeester van het Ricciotti Ensemble.

“Dank voor de prachtige energie, de stroom van het hart, zo puur, zo zuiver, zo fijn.”

 “Haar stem is door engelen gedragen.”

“I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly.” Byron Katie

“Simone has a beautiful voice that touched me deeply.” Manose, fluitist Deva Premal