Agenda

Kerst klankconcert

Verstillen, verbinden, ontmoeten. Een ontroerend lied, een gedicht dat raakt, een pakkende tekst die de essentie van kerst weergeeft; eenheid, licht, liefde… Liefde in de diepste zin van het woord.

Datum:

21.12.2019

Van:

20:00 tot 22:15

Locatie:

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 22
Schipluiden

De pure, zielenroerende zang en intuïtieve klanken van Simone, songs uit diverse culturen waaronder Hebreeuws verbonden met inspirerende teksten, de verstilling van de klankinstrumenten en het mee zingen, zorgen voor het warme kerstgevoel. Simone wordt muzikaal ondersteund door pianist Maarten Helsloot en violiste Martine Nijenhuis.

Investering: € 20,00 incl. drankje. Reserveren:  KLIK HIER

 

"Tot tranen geroerd"

"Dank voor de prachtige energie, de stroom van het hart, zo puur, zo zuiver."

"Een licht, een poort van vrede, onvoorwaardelijke liefde en eenheid daalde neer in de zaal."

"I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly." Byron Katie

"Simone has a beautiful voice that touched me deeply." Manose, fluitist Deva Premal

Simone Awhina; zangeres, soundhealer, inspirator en auteur van het succesvolle boek Ik ga op reis en laat achter. Haar warme, pure stem en klanken ontroeren, verstillen en raken diep in de ziel. Happinez noemde het een healingvoice. Simone heeft zich ontwikkeld in soundhealing, meditatie, qigong en diverse vormen van energiewerk. www.simoneawhina.com

Haar man Yme Bosgra is therapeut en heeft zich verdiept in mindfulness, stress management en de weg van de Tao. Hij beschikt over een diepe wijsheid. In zijn aanwezigheid kun je ontspannen. Zijn diepe, volle stem klinkt als een didgeridoo en in de manier waarop hij de gong en de klankschalen bespeeld klinkt de klank van het universum door.

www.chironinstituut.nl 

 

 

 

Martine Nijenhuis

Violiste Martine Nijenhuis speelt vanuit haar ziel en treedt sinds haar afstuderen van het Haags Conservatorium in 1986 vol enthousiasme op in bijna alle muziekstijlen, van klassiek tot pop en Ierse muziek.

Daarbij ontwikkelde zij haar specialiteit: het vrij improviseren met sfeervolle muziek in de natuurlijke stemming 432 Hz die het hart raakt...

Informatie over haar concerten vind je op Facebook: Martine Nijenhuis

 

Maarten Helsloot

Na zijn opleiding aan het Hilversums conservatorium in 1996 is Maarten Helsloot voornamelijk actief als free-lance toetsenist bij talrijke artiesten en projecten waaronder Chris Hinze, Misschien Borstlap, Gregor Salto, Bo Saris, Jennie Lena en Karin Bloemen. Ook speelt hij met eigen bands als Sinas en The Bizonkid.

Ook is hij actief als producer/ engineer in eigen studio, Geuzenoord studio Amsterdam waar hij onder andere werkte aan producties voor Sabrina Starke, Jennie Lena en George McCrae.

Daarnaast is hij docent aan het Zwolse conservatorium, gespecialiseerd in toetsen/ synthesizers en productie.