Agenda

Kerst Klankconcert thema Innerlijk Licht

Stel je voor… jouw licht, stralend, groots, oneindig. Verbonden met het grote geheel… liefde…eenheid… contact maken met de essentie van kerst.

Datum:

24.12.2018

Van:

20:00 tot 22:00

Locatie:

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest
Hoefsmid 3
Heiloo

Innerlijk licht

Muzikale begeleiding pianist Maarten Helsloot & violist Ian de Jong

 Stel je voor… jouw licht, stralend, groots, oneindig. Verbonden met het grote geheel… liefde…eenheid… contact maken met de essentie van kerst.

“Onze grootste angst is niet dat we te kort schieten. Onze grootste angst is juist dat we over onbegrensde krachten beschikken. Het is het licht in ons en niet onze duisternis waarvoor we de grootste angst hebben. We zijn bestemd om te stralen.” Marianne Williamson

Simone Awhina is zangeres, soundhealer en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Simone’s ziel nodigt haar iedere keer opnieuw uit om dieper naar binnen te keren, meer contact te ervaren met haar essentie. Haar licht en liefde zijn voelbaar en haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel en versterken de verbinding met jouw bron.
Haar man Yme beschikt over een diepe wijsheid. In zijn aanwezigheid kun je ontspannen. Zijn diepe, volle stem klinkt als een didgeridoo en in de manier waarop hij de gong en de klankschalen bespeeld klinkt de klank van het universum door.

Yme en Simone worden muzikaal ondersteund door toetsenist/pianist Maarten Helsloot en violist Ian de Jong.

Er wordt ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Er zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Investering € 20,00  incl.  thee en lekkers

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor dit concert.

Reserveren: moc.anihwaenomis@ofni of 06 27145269

 

Live opname Soundhealing concert 2 September 2018 Op Hodenpijl

Dona Nobis Pacem met Ellen Popma