Agenda

Celebrate Your Life Concert

Vader en dochter in concert. Het is ruim acht jaar geleden dat zij samen concerten gaven en nu komt de droom van Simone’s vader uit om nog een keer samen op het podium te staan.

Datum:

05.10.2019

Van:

20:00 tot 22:00

Locatie:

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 22
Schipluiden

Vader en dochter in concert. Het is ruim acht jaar geleden dat zij samen concerten gaven en nu komt de droom van Simone’s vader uit om nog een keer samen op het podium te staan. Simone Awhina is een internationale award winnende zangeres, sound en energyhealer, inspirator en auteur van het succesvolle boek Ik ga op reis en laat achter. Dirk Bak was jaren de beste amateur trompettist van Nederland en heeft vele klassieke solistenconcoursen gewonnen. Zij brengen een heerlijke mix van mooie songs, luchtige jazz en ontroerende klassiek melodieën en worden hierbij begeleid door toetsenist/pianist Maarten Helsloot. Zowel vader als dochter bezit de gave om met hun warme klank de toehoorders diep te raken. Breng die twee samen en het belooft een hartverwarmende avond te worden.

Door intense levenservaringen werd Simone uitgenodigd om de weg naar binnen te maken en een diepere verbinding met haar essentie te ervaren. Zij is een kanaal van licht en liefde en haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel en versterken de verbinding met jouw bron. Het ontroert en verstild. Happinez noemde het een healingvoice.

Simone heeft wereldwijd concerten en workshops gegeven. Zij heeft bij top Amerikaanse zangpedagogen Bill Riley, Billy Purnell & Seth Riggs gestudeerd, een aantal weeklange workshops bij dr. Joe Dispenza en cursussen van yogi Michael Singer & top hypnosetherapeute Marisa Peer gevolgd. Op klankgebied bij Chris James, Marius Engelbrecht, Loucas van den Berg & Tom Kenyon. Simone studeert de Lichtenbergermethode bij Ingrid Voermans. Zij heeft Reiki en Magnified Healing gedaan en in Qigong krijgt zij les van Master Xie Chuang uit China.

 “Dank voor de prachtige energie, de stroom van het hart, zo puur, zo zuiver, zo fijn.”

 “Een licht, een poort van vrede, onvoorwaardelijke liefde en eenheid daalde neer in de zaal en die ontroerde en ontroerde en ontroerde.”

 “Haar stem is door engelen gedragen.”

 “I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly.” Byron Katie

 “Simone has a beautiful voice that touched me deeply.” Manose, fluitist Deva Premal

Investering: € 20,00 Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel

Reserveren: https://ophodenpijl.nl/activiteiten/