Agenda

Yoga & Klankconcert Wendy Jurgens & Simone Awhina

Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning, stilte en heling.

Datum:

15.06.2017

Van:

19:00 tot 22:00

Locatie:

De Yogawereld
Kennemersingel 17
Alkmaar

Eerst anderhalf uur heerlijk met je lichaam bezig zijn tijdens een yoga sessie om je vervolgens liggend op een matje onder te dompelen in een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen,  chakra klankbuizen, Chinese gongs en de gevoelige songs en helende klanken van Simone Awhina.

Deugdenyoga is een yogavorm waarbij in iedere les een innerlijke kracht, deugd, centraal staat.  Deze komt zowel tijdens de meditatie, houdingen en eindontspanning  steeds terug waardoor je je meer bewust wordt van deze kwaliteit in jou. Tevens wordt je lichaam sterker, soepeler en gezonder. Het is een rustmoment voor jezelf, voor ontspanning, loslaten en opladen voor de week. Tijdens de workshop zal de yogales een mooie voorbereiding zijn om je volledig te openen voor het klankconcert dat daarna volgt.

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’.  De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou.

Investering: € 30,00

Reserveren: ln.dlerewagoyed@ofni

Wendy Jurgens is gecertificeerd yogadocente.  In haar eigen yogaschool De Yogawereld in Alkmaar geeft zij met veel enthousiasme en toewijding yogalessen aan kinderen, tieners en volwassenen. Iedere les is een reis in jezelf om steeds meer te ervaren wie je werkelijk bent. De lessen geven je een flexibel lichaam en rust in je hoofd. Dit is wat Wendy zelf steeds meer ervaart en ook haar leerlingen wil meegeven.

 

www.deyogawereld.nl