Klankconcerten

Klankconcert

Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning, stilte en heling. Een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen en Chinese gongs samen met gevoelige songs en helende klanken van Simone Awhina.

De kristallen klankschalen hebben een reinigend en zuiverend effect.  Zij zenden een krachtige en pure resonantie uit. Samen bespeeld, ontwikkeld zich een wonderbaarlijk harmonisch energetisch klankspel. Diep doordringend in al onze lagen, is het communicatie op het hoogst ervaarbare niveau. De hoogfrequente trillingen brengen je  naar een diepe ontspanning.

De klankbuizen bestaan uit een zevental buizen die gebruikt worden voor het energiesysteem. De klank is gebaseerd op de waarden van de rondgang van planeten in ons zonnestelsel, niet op de muzikale toonladder. Ze resoneren meer met  onze niet-zichtbare, subtiele lichamen,  energiebanen en de poorten van energie. Hierdoor staan ze direct in verband met ons ‘kosmische zelf’.
Dit zelf is eeuwig en herkend de subtiele trillingen van dit klankconcert.

De gong is een van de krachtigste instrumenten uit het verre verleden waarin de harmonie van de chaos herkend wordt. Bij het subtiel bespelen van de wind gong (leeuwengong) met een zachte klopper ontstaat het geluid van de ruisende wind of het brullen van de leeuw. Er ontstaat een grondtoon met een zeer fijne overtoon reeks. De tam tam gong heeft een verder dragend geluid met een energierijk “vuur”gevoel.

Simone Awhina is zangeres, zangcoach en auteur. Simone’s warme, pure stem raakt je diep in de ziel. Haar stem ontroerd en verstild. Happinez noemde het een healingvoice. Bezoekers zeggen dat haar stem door engelen gedragen is.

Tijdens dit concert zal Simone helende klanken maken en een aantal nummers zingen die diep binnenkomen. Haar man Yme Bosgra heeft een prachtige diepe stem die als een didgeridoo klinkt. Hij zal ook de instrumenten bespelen.

Voor data kijk in de agenda.

 

 

 

 

 

Fotografe: Marleen Bos

Locatie: Willibrorduskapel in Heiloo

Klankconcert op locatie

Het is ook mogelijk om ons te boeken voor een klankconcert op locatie.
Ook voor trouwdiensten of afscheidsvieringen zijn wij beschikbaar.

Je kunt ons mailen voor meer informatie.