Hoe ik in contact ben gekomen met de olien.

 

In oktober ontmoette ik een vrouw die heel enthousiast vertelde over de essentiële oliën van Young Living en hoe zij zelf met ADHD en haar zoon met autisme en ADHD daar zo’n baad bij hadden. Ik vroeg mij af of het iets voor ons paard Saffier zou kunnen betekenen.  Saffier was namelijk heel sensitief, reageerde op alle prikkels en was best angstig. Toen zij vertelde dat zij ook bij dieren goede ervaringen had, heb ik meteen een afspraak gemaakt.

Het was heel bijzonder om te zien hoe Saffier op de oliën reageerde. Met beide neusgaten nam hij de geur in zich op en begon meteen  te kauwen en te likken en te mesten. Dit zijn allemaal tekenen van loslaten. Bij één olie stond hij stijf van de spanning en ik voelde dat er iets in hem losgemaakt werd. Daarna wilde hij de stal uit en was heel onrustig. De olie Joy die verzachtend werkt hielp Saffier om weer rustiger te worden. Sindsdien laat ik hem regelmatig aan de oliën ruiken of smeer een druppel op zijn lijf. Saffier is minder gespannen, is nieuwsgieriger geworden naar enge dingen en reageert minder heftig. Wat een zegen!

Ik was natuurlijk ook wel nieuwsgierig geworden dus heb die dag de Zytoscan bij Corinne gedaan. Dit is een apparaat waar je je hand op legt en die jouw energie leest en je via bio feedback laat zien waar je niet in balans bent en welke oliën of supplementen je hiervoor zou kunnen gebruiken. Er kwamen drie oliën uit waarvan 2 konden helpen bij het loslaten van pijn in het hart omtrent verlies en rouw. Hoe duidelijk kon het zijn. Ik ben de oliën gaan gebruiken en begon meteen over Nico en Jason te dromen.  Een paar weken geleden keken Yme en ik naar een film waarin iemand overleed en normaal reageer ik daar heel emotioneel op. Nu kon ik er gewoon naar kijken zonder een reactie.

Als ik enthousiast ergens over ben, dan wil ik dit graag delen. Ik heb de Zytoscan aangeschaft en geef nu scan sessies en informatieavonden over de oliën. Ik vind de scan echt geweldig omdat hij niet alleen aangeeft waar je fysiek uit balans bent maar welke emoties hier de oorzaak van kunnen zijn.  Iedere keer sta ik weer versteld hoe iemands leven naar voren komt in het rapport van de scan en het gebeurd regelmatig dat een persoon in tranen is omdat nu eindelijk duidelijk wordt wat de kern van een probleem is. En zo word ik ook iedere keer geraakt. Ik heb al vele bijzondere ervaringen gehad.
Yme en ik zijn al jaren op een holistische manier bezig met onze welzijn en deze oliën sluiten hier heel mooi op aan. Heerlijk om met de kracht van de natuur te mogen werken.

 

Het paard Pluto reageert heel sterk op de olie Trauma Life. Je kunt echt zien dat hij spanning aan het loslaten is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook nieuwsgierig naar wat jouw lichaam nodig heeft?

Misschien is een Zytoscan iets voor jou!

Bij de Zytoscan leg je je hand op de scanner en krijg je via biofeedback inzicht in wat jouw lichaam op dat moment aan olien en/of supplementen nodig heeft om in balans te komen en optimaal te functioneren.

Scan en uitleg € 25,00 (ongeveer 60 minuten)

Wil je meer weten over hoe de Zytoscan werkt, klik hier.